31/05 - when you act like everything is okey

because it is okey.
 
Jag känner mig ambitiös idag, sitter på skolan och gör inte ett skit. Snodde Isses datorn och tänkte göra bort bloggnördandet, boya! Igårkväll kom Evve och Alivia, det luktade cutieness i vår lägenhet imorse, det gillas! 

Jag är babyblå idag. Det händer inte ofta. Jag köpte ett linne och tänkte, det är färgglatt, men ändå coolt. Men som vanligt när jag köpt något sånt så blir jag osäker och det slutar med att jag nästan aldrig använder dom. Men Soffe tvingade mig. Så här sitter jag. Babyblå. Men jag börjar vänja mig redan och faktiskt gilla det.
 
Dagen ärnh/ Isse. Dagen är kaos. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra vad och när. Men det löööser sig. Allting kommer lösa sig och bli bättre igen, om du har pengar i fickan nananananaaaaa.

Det går rykten på skolan om att jag är osocial, tur att jag är snabbare än blixten då.
 
Måste bara tillägga att vår rektor är snurrig idag, han kom fram till mig och sa "Var det en hård helg i helgen?" Jag förklarade för honom att det var längesen det var helg. And then he woke up! Därefter så böjer sig Semere ner och tar med handen på golvet. Han sätter sig upp och flinar varpå han säger "jag svär jag såg en tennisboll!" och nej, det var ingen tennisboll på golvet.
 
Jag trivs här.

30/5 - when you shine so bright

Idag blir det sent gympass, vid nio så jag matchar in att möta upp kära syster evelina och gosflickan kvart i elva vid tåget. Awesome!

det innebär att jag kan njuta av solen idag, ska hem nu och hinka vatten sedan ta ut lite plugg och bli brun. eller röd. we'll see!

och mina vänner bangar på basket idag igen. jag har börjat förstå varför, dom är pussys och nervösa, dom vet att dom förlorar mot mig.

29/05(2) - when you can't keep your focus

ja, när man inte håller fokus, eller tänker, och tror att det är sommarlov redan och man bara njuter av livet och allt känns toppen. Då kan det hända att man glömmer vissa saker. Och att man råkar bestämma saker och ting att göra på en och samma dag.
 
Imorgon har jag omprov i Lag och rätt, prov i engelska, engelskaredovisning, förhör i samhällskunskap. En vanlig torsdag för mig ser ut såhär; håltimme,håltimme,lunch,lektion, slut. Ah, juste, försov mig ju i måndags och missade religionen, så sa att jag skulle komma på torsdagslektionen. Då jag skriver prov alltså. OH HAPPY DAY!

 
Jag var tvungen att åååhngesta av mig lite. Det värsta är att jag har småpanik men känner mig ändå glad. hur konstigt är inte det? Nu, tillbaka till schemat! HEJDÅÅÅÅÅÅ
 
cause it's in my brain like a damn happycloud and I don't know how to laugh.
Cause it's like a flowing fire.