30/06 - and you tell yourself you know eachother, but honestly, have you ever really opened up?

You walk with the sunset infront of you
with that smile, with that feeling inside
falling asleep like you were flying among the clouds.
But really, for how long will you pretend?
It's all just your imagination.
You're just a really fucked up mess.
 
Har spenderat helgen med bästa rabbe, båda är sambolösa, så vi började med att hålla varandra sällskap och även träffat några av boysen. Nu är jag at home och ska vara bäst på det. Chokladbollarna står i kylen och väntar på att ätas, tupac är min vän ikväll, awesome. Imorgon ska jag boka tvättid och sedan försöka vara duktig och återgå till att inte vräka gosaker och strunta i gymmet. För är du inte sjuk så har du ingen bra anledning att skippa, lazyass är iallafall ingen anledning. Så jag har egentligen inte haft någon anledning till att strunta i det i helgen. Men imorgon, ett jävligt sent pass får det bli bestämmer jag redan nu, istället för att sitta och ha ångest över att dra dit och måsta gymma bland ett ton människor. Not my thing!
 
Nuu ska jag hitta någon legendarisk film, fixa hem den, sedan duscha och göra mig klar. Klar för att ligga i soffan, vräka chokladbollar och gråta till någon movie.

25/06 - when you can feel that you're alive

Produktiv och knasig dag med Rabbeflickan har jag haft.
 
Började med att ringa soc och bli less på dom, men lättad för att jag äntligen ringt och fått tag på någon att snacka med. Nog för att inget hon sa var till min hjälp, det hjälpte mig bara inse att det är lönlöst.
Vid halv elva tiden tog vi hundarna och traskade iväg hem till Rabbes Simon, lämnade dom där sedan begav vi oss till Budo fitness. Rabbe skulle inhandla proteinpulver och även pröva pwo pulvret Fucked Up. Fucked up it was. När vi sedan kom hem till Simon igen så käkade vi ägg(efter att hon fått mig att smaka på något multivitamingrejs som jag trodde skulle vara det äckligaste jag någonsin smakat. Jag sa till och med att jag hellre skulle käka en korvbit..), såg på ett Hart of Dixie avsnitt och taggade ett gympass medan vi klunkade i oss pwo:et. Bara några minuter efter att vi fått i oss det sa jag "känner du?", rabbe kände ingenting, det var för tidigt. Men inte för mig. Jag kände som om att jag hade någon jävla högtrycksbubbla runt skallen, det hettade och blev knas. Sedan kom illamåendet. Sedan blev rabbe astaggad och ville dra på gymmet. Det slutade med att jag la mig i fosterställning med kanske det värsta magontet jag haft medan Rabbe drog och dödade på 24. När hon var tillbaka kände jag mig piggare och bara lite illamående och halvont i magen.
 
Sedan vid fyra begav vi oss hem till henne där jag hämtade en fet bag och en väska jag skulle ta hem, traskade hem till mig och då började jag känna av ryggont as fuck efter väskorna och promenaden, jag åt mat, illamåendet blev mer och även typ kramp i magen. Sedan följde hon mig till gymmet där jag mördade armarna och magen(why?).

Nu är jag finally hemma, har duschat, slöat i soffan och det känns som att jag blivit överkörd av en ångvält. Träningsvärk i benen sen i förrgår då det var legday + allt promenerande idag, ont i ryggen som en fuck, kramp och illamående mage från pwo:et, döda armar från dagens pass. Det enda som inte gör ont är mitt huvud. Thank god för det.
 
Men jag är glad. Lite bitter över att jag inte pallade shaken. Jag hoppas, tror och ber att jag kommer kunna sova inatt. Inte bara somna snart och sova en timma sedan ligga vaken till sju. Det pallar jag inte mer. Efter den här dagen måååste jag kunna sova inatt, annars är något seriöst fel på mig och jag kommer söka hjälp. Och det känns ju omständigt.
 
Jag taggar helgen lite, då både jag och Rabbe blir partnerlösa på fredag så ska vi dejta varandra. Gym, hundvakt och mest troligen kyckling står på schemat. Och massa serier såklart. Jag har fått henne hooked på Hart of Dixie, how lovely! I'm proud of you my girl!

23/06(2) - when life jumps on you

Fortfarande sliten sen fredagen. Not okey.
 
Halv fem är det gym som gäller med rabbe, så kvart i fyra planerar jag att börja gå till stan. Hade ju varit mer än bäst om bussarna kunde börja gå nu. Bara lagomt less på gammlia backen nu --.--
 
nu ska jag ta ännu en powernap innan jag måste göra något vettigt. Borde ju äta innan jag drar också. Helst skulle jag stanna i mitt rum och sova hela dagen. baaah.