31/07 - don't take my wings from me when I've just started to fly

 
Even those days when you're feeling scared,
or alone, or just like a damn failure.
You can turn it around and smile bigger than before.
Now it's just that scary feeling that's crawling through my veins.
But I'll get over it. I'll get higher than before.
Cause this is fucking awesome and life's glowing!
 
 
Still hard working lady. Det är nice, nu ser jag inte alls fram emot att skolan börjar om lite mindre än en månad. Men det går det också.
 
Just ätit och nu sitter jag tok kissnödig, ja, jag vill gärna att ni antecknar det där! Very Important Info. V.I.I.
 

Snart blir det en powernap, det är ett måste för att jag ens ska orka öppna ögonen på mornarna, sinnestrött. Imorgon är det dessutom en delad tur som står på schemat, aldrig varit såhär taggad. Aldrig. Höhö, skojas, jag är typ taggad. Påriktigt alltså!
 

Ibland, typ när solen skiner, eller när jag får en kram, eller så, så blir jag så jävla taggad och speedad. Sån dag har det varit idag! Jag har blivit kallad sjuk, men jag tar det positivt, muhaha! Och snart, om typ en vecka, kommer min kära rabbeflicka hit, det blir legendariskt underbart!
 
Kan bjuda på en gammal goding också, bara för att;
 
 
 
 

28/07 - when it feels like a u-turn

and it's going towards something good. cause I'm high among the pink clouds now, and I like it alot.

nu ligger jag i sängen och chillar efter att ha ätit en FET lunch, på jobbet kände jag mig inte alls hungrig men när jag kom hem och såg blodpuddingen var det som att jag inte ätit på veckor. Fyra bitar + två ägg. Mätt och belåten!
Halv fyra åker jag tillbaka till jobbet för att göra nytta, känns braa! Morgondagens jobb ger mig dock småångest, skulle inte ha tittat på pappret i förväg. Men ett lugnande medel finns och fungerar utmärkt. Både i och utanför jobb, thank you!!

Nu ska jag sova en stund och när jag vaknar hoppas jag på goälggrytan om den är klar och kanske att någon mer från hela högen har anlänt.

Jag är glad idag och ja Evve, speedat inlägg var det förra och även det här. Jag är bra på dom. plus att nu bloggar jag från mobilen så det ser säkert knas ut. och ingen kursiverad eller fet stil går att fixa, vad jag vet, och det är ju inge kul. Byta rutiner bara sådär..Plus att om det är liten bokstav efter punkt någonstans så är det somsagt mobilen och jag är för lat.

GRATTIS KÄRA BROR LUKAS!
Han fyller gammal idag, hela 23 år. haha, we're getting older!

24/07 - "Jag kan inte sova nånting, allting går upp för mig när solen går ner."

And this is like. Nothing I could've ever imagine.
 
Legat ute i solen och stekt lite, slipat en stol som snart ska målas också. När jag orkar slipa klart den, kan vara det drygaste med stolsben. Men jag är bäst, so I fix! Smutsig är jag, osminkad, tokvarm- precis som det ska vara.
 
Imorgon är det återigen jobb 06.30, jag börjar vänja mig vid det nu och allt som har med jobbet att göra. Dyker det upp frågetecken i min hjärna så försvinner dom snabbt. Jag gillar det! Jag gillar dock inte att det snart tar slut. Hade jag haft körkort känns det som att jag hade stannat kvar. 
 
Nu har brorsan med fru kommit från göteborg, med lillknodden Alve som inte är så liten längre. På söndag/måndag kommer systrarna nerifrån med Emme och Alivia, tror även mina stansambosar ska komma på söndag, då andra brorsan fyller år då. Fullt hus! Vi som är hemma nu ska snart dra iväg och fika på Olofsfors, är det okej att jag faktiskt aldrig varit där? Där och fikat alltså. But I'm gonna loose my virgin now! Awesome!