30/01 - some days

it feels like you're falling
down, down, down.
the darkness wraps his arms
around you.
the panic starts to scream
louder, louder, louder.
och du vet fan inte vad du ska göra med dig själv.
 

Jag gjorde ett dåligt val och gick bak i denna blogg och läste gamla inlägg och plågade min själv litegrann. What's up med att jag ibland skriver lyckligt om solsken och låter så jävla positiv när det gäller framtiden, jobb, pengar osv. Fet jävla lögn. Ja, jag ligger och hatar på mig själv och tänker att jag är misslyckad och jag kommer aldrig fixa något alls som jag tar mig an och blabla. Och ja jag vet, nu tänker vissa av er; "men lilla vän..du är inte misslyckad. Om du bara kunde se det själv! Du är så begåvad och du har så mycket att ge och blabla." Enough with the bullshit. Visst, jag är inte den slöaste kniven i lådan, heller inte den vassaste. Men jag vet, jag har kapacitet och blablabla. Jag skulle kunna bli något. Jag skulle kunna göra något. Jag skulle kunna ha en helt normal framtid. Om det inte vore för min jävla hjärna som gör, ja jag vet inte vad den gör. Inget jävla ting gör den. Och nej, jag har ingen jävla aning om vad som krävs för att Anja Lundholm någonsin ska komma tillbaka på banan hyfsat helt och hållet. Ingen annan har det heller. För isånafall hade jag varit tillbaka. Men admit it, jag har varit lost sedan 2006 och i mina ögon är 6 år en jävligt lång tid.
 
Nu ikväll är jag så satans jävla less på mig själv och allt jävla bullshit som sägs om att allt kommer bli bra,
Imorgon är det inte alls säkert att jag är såhär less på mig själv och vad som blivit av mig.
Imorgon kanske jag kommer att tänka: "Jag har gått igenom lite problem, men jag lever och jag tar mig framåt. Det går långsamt somfan, men jag jobbar iallafall på mig. Det kanske kommer ta några år, kanske till och med 10 år eller mer, men någon dag kommer jag vara självförsörjande och ha jobb och allt. Det är inte så farligt."
Men det är bullshit. För oavsett om jag tänker så vissa dar så kommer dom här kvällarna alltid tillbaka och jag inser hur det egentligen ser ut och hur det har sett ut i flera år bakåt. och jag är less på det.

så in i helvetes jävla less.
 
Nu ska jag sova och imorgon ska jag dra till skolan och vara den största bitterfitta dom någonsin träffat.

29/01 -

HA! Jag bara uppdaterar min säng till det bättre hela tiden! Nu är det en trippelsäng! :D Skojas. Den har bara fått ett fullstort lakan. Så nu ser det inte lika b:aktigt ut. Även nytt påslakan och örngott. Så inatt ska jag sova som en gud!
 
Imorgon ska vi dra på Iksu med idrotten, det blir nice! Då kan jag till och med gå hem och vara hemma himla tidigt, underbart.
 
Det är farmen som går på tvn nu, underhållning!
 
Inget vettigt alls har jag att skriva nu. Därav två rader, hopp ner, en rad, hopp ner, ännu en rad. Bara oväsentliga, tråkiga rader. Bortsett från det angående min säng. Jag skulle egentligen gå och kissa under reklamen, men det glömde jag bort såklart och hamnade här.
 
Här får ni en halvdålig bild också, för jag har rött hår.
 You know my hair represent change.