27/02 - I haven't failed.

Nu hoppas jag att jag gör rätt beslut. Med tanke på att jag igår somnade ex antal gånger under samhällskunskapen, även under tiden som jag antecknade. Jag har 1 och en halv uppgift kvar + ett prov att skriva imorgon. Min hjärna har lagt av. Den är på alla andra ställen förutom på 1700-talet där den borde vara. Jag har till på torsdag, 24.00 på mig att göra klart det här. Jag har gjort sex uppgifter på tre dar.
 
Jag väljer nu att(det låter som att jag gör värsta feta livsvalet, men så är det inte, jag måste bara förklara och resonera med mig själv istället för att tänka "Jag ger upp." och sedan ägna morgondagen åt besvikelse för att jag gav upp), jag tänker inte skriva något mer ikväll, jag tänker läsa på om statsskicket litegrann, sedan bara ta det lugnt och se farmen på tv4play osv och somna tidigt. För att imorgon ta nya tag och känna mig mer som en människa, på morgonen ägnar jag tid åt provet och skriver det, därefter ägnar jag eftermiddagen och kvällen till att skriva klart och skicka in dom två sista uppgifterna.
 
Jag ser ingen annan lösning i det hela än denna. Om människor bodde i min hjärna och min kropp skulle alla förstå vilken påriktig jävla plåga och vilken störd jävla ansträngning allt sånt här krävs av mig, så skulle inte det här inlägget låta så patetiskt som det gör.
 
Jag försvarar mig själv jävligt mycket nu känner jag. Även fast ingen påpekat något eller har någon aning om vad jag gör/inte gör. Om man inte räknar med allt jag blottar och lägger ut här på bloggen.
 
haha lol....jag kommer skratta åt mig själv när jag läser det här inlägget senare i framtiden. Nu säger jag tack och hej för mig. Paus. breathing, not giving up.

26/02 - I just want that moment when it feels like I could highfive myself. With both hands.

I'm doing it, without breaking down!
 
Jag skickade just in två arbeten till på First Class. Så fort jag skrivit, vad som känns som en roman, om school shootings och skickat in det så kan jag bocka för engelskan också. Så fort jag skrivit klart och skickat in om Voltaire och Defoe så kan jag bocka för svenskan. Så fort jag skrivit full pott på provet om Statsskick så kan jag bocka för samhällskunskapen. Så fort jag gjort det så kan jag slänga min lista med restuppgifter och ta ett djupt andetag och kanske unna mig något nice. Som typ choklad. Vilket jag gör varje dag.
 
Nu ska jag hitta lite mer fakta om Voltaire. Eller kanske gå och ta en macka..haha ååh...failure...tittade just på klockan. Jag hade planerat att duscha. Jag hade planerat att äta. Meen, jag tror jag gör som det var tänkt först, sparar Voltaire till imorgon och sedan struntar jag i planen om idrott, har ju faktiskt idrott imorgon, så smutsigt hår får vara helt okej. Men däremot så ska jag våldtrycka en macka. Sedan ska jag tvätta bort mitt smink, borsta tänderna, stänga av datorn och lägga mig i sängen och sova som en gud.
 
Nämnde jag att jag satt på samhällskunskapen idag, sista lektionen, 14.50-15.50. Jag satt där lite obekvämt, antecknade och kände hur hela min energi var borta. Under tiden som jag tittade på tavlan, tittade ner i mitt skrivblock och antecknade, så somnade jag. Mitt i en jävla mening. Hur smidigt var det på en skala? Det var dock bara i ett par sekunder jag sov. Att jag lyckades med det 4-5 gånger under lektionen kan ju också sägas. Fast då var det inte under tiden som jag skrev, utan då satt jag faktiskt bara och lyssnade, det är mer okej, eller iallafall mindre dåligt(smidigt?) än att lyckas mitt i skrivandets stund.
 
Nu, hejdå. (Jag har inte ens rört soffan idag, inte ens farmen tittade jag på! Jag måste skryta lite på mig själv, för this is far away from my attitude vanligtvis. Men det är en bra ändring.)

25/02(2) - again

Nu är jag här igen. Såklart. Precis som i förra inlägget, en skoluppgift som skulle göras. Jag släckte lamporna, stängde av datorn och la mig i sängen. Men jag tog med mig mobiltelefonen.
 
Kollade fb, kollade instagram, smsade och helt plötsligt började hjärnan krylla av tankar. Saker som måste göras. Trots att jag för en gångs skull följt mitt schema över plugg(som nu är tätare än ever bara pga att jag inte lyckas följa mina planeringar jag gör lite titt som tätt. Utan jag lägger saker framför mig. Nu har jag en hög som ska göras till på torsdag), trots att jag följt planeringen och redan har skrivit ned och redan vet vad jag ska göra imorgon, på onsdag och på torsdag, så fortsätter jag att tänka på det. Jag kan inte släppa det.
 
Jag tänker ständigt för mycket, vilket ger en ständigt bitande oro och stress inom mig, vilket blir en ångest. Vilket ger mig en känsla av att verkligen, verkligen bara vilja släppa allt och bara ligga som förlamad och strunta i allt. But hey, that's not the spirit.
 
Jag ska göra klart alla restuppgifter och på torsdagkväll när dom är borta ska jag fortsätta och nöta och göra undan de läxor och uppgifter som ska göras just nu. Så att berget inte fortsätter växa. Sedan, efter helgen, så ska jag vara ikapp. Men då ska jag inte känna lugnet. Såklart jag inte ska. Då ska jag ta tag i träningen, för man kan ju inte slappna av förren man har sin egna drömkropp och känner sig hälsosam och duktig, jag ska även bli duktigare på att laga mat, för hur bra är man egentligen om man är 21 år snart och fortfarande värmer piroger i micron eller värmer upp en soppa man häller ut från en burk?
 
Nu ska jag lägga mig i sängen, släppa på trycket en stund och sedan somna in som ett litet barn och förhoppningsvis vara pigg imorgon och få fortsatt peptalk av Cicci.