24/01 - so it was christmas

Blev inte uppväckt av en man idag, däremot världens bästa pojk. Jojje kom, skeptisk till en början vilket fick Lea att tro jag skrämt honom tidiga mornar. Vilket inte har hänt. Till slut fick jag min kram iaf, sedan började han prata om tomten. Han tror han varit snäll och att tomten ska komma hit till honom, we'll see about that.
 
Nu har jag duschat, borde gå och klä mig och göra mig klar, misstänker att faster m. co kommer snart och om ett tag ska vi hämta kära mormor. Nu vill jag ha maaaaat.
 
Morgondagen spenderas i år igen i Nordmaling, Oasen this time. Fortfarande klädångest. Nästa år ska jag schoppa som en maniac. Jag längtar så mycket att jag inte vet vart jag ska he mig!

17/12 - mitt bland allt kaos så känns det faktiskt sådär jävla bra

Förra veckan blev det inte många minuters närvaro på das school. Det var mestadels möten, kaosig hjärna och en jävla massa sömn. Den här veckan, som är sista veckan innan lov, ska det bli ändring på det.
Den kaosiga hjärnan har börjat vänja sig och lugnat ner sig, nu är det bara sömnen jag måste få pli på igen.
 
Helgen spenderades åter igen i hörnefors, himla trevligt och skönt vare. På måndagen drog jag på möte sedan skolan och när jag kom tillbaka till stan mötte jag på Nicolina, dom har äntligen kommit hem från sin resa! Hon var rätt så brunare än mig men det gjorde inget, jag trivdes ändå dom 3h+ jag fick sitta där och prata med henne. Blir gråtig i själen när jag tänker på att dom faktiskt är hemma igen, så jävla skönt det är. Finner inte ord ♥
 
på torsdag har jag bokat in en dejt med Moa, då blir det fika på stan(jag har börjat förstå charmen med det där nu!), på fredag eller lördag blir det girlsnight hos katie, då jag hoppas nico har med sig bildspel från resan! därefter drar jag till Jens och på söndag(jag ser fram emot det här mer än jag borde!) ska vi se på tredje och sista avsnittet om pingvinerna på tvåan. Legendariskt! På måndag beger jag mig hem till mor och far för att fira jul.
 
Mer än så har jag inte planerat, men jag är taggad. Nu ska jag se lite GG och sova som en bäbis.

10/12 - it's like a hunger, that's screaming. and it feels good.

You crash down to the bottom of the darkness
and then there comes a light
och det känns som att jag skulle kunna gå ut i mörkret som
dansar där ute och inte ens lämnar efter sig skuggor,
och allt skulle ljusna upp, för varje steg jag lämnar efter mig.
 
helgen blev icket som planerat, det blev en impulsiv helg men fan så roligt jag hade. Av alla ställen så hamnade jag i hörnefors, jag som alltid haft mina fördomar mot hörnefors. But the place surprised me. Jag hade grymt kul och träffade sköna människor.
 
Söndagen gick i bakishetens tecken, likaså måndagmorgon, sedan mådde jag bra. Sedan mådde jag dåligt igen. Feber och ett illamående from hell. Likamed en tisdag som gått i sängens tecken, massor av Gossip Girl, kantarellsoppa och vaniljyoughurt har det blivit. Nu ligger jag dock bara med världens jäkla huvudvärk och världens leende på mina läppar.
 
Nu fortsätter jag med Gossip Girl, sedan ska jag sova och hoppas på en bra morgondag också.
 
you know you love me, xoxo gossip girl (jaa, I'm addicted!)