23/08 - when a mans voice can make you feel so alive

I vanliga fall när jag tvättar såhär tidigt går jag ner som en zombie, sedan går jag raka vägen tillbaka till sängen och ställer klockan på när första maskinerna är klara+lite till. Den här gången blev jag väckt av min käre karl, så jag skuttade till hissen och när jag kom tillbaka till lägenheten så gjorde jag frukost och satte mig och åt. Nu ligger jag här och trallar i mitt huvud. Konstigt.
 
Vid 11-12 kommer Sarah min sköna böna och hämtar mig, jag ska följa med henne på Maxi och handla sedan åker jag med henne till Nordmaling. Helgen spenderas där med Alex, eventueellt åker vi in till stan.Jag har sån abstinens nu att jag inte vet vart jag ska he mig.
 
Igårkväll städade jag och Rabbe lite i hennes lägenhet. Hon ska inte ha den någe mer. Jag blir ledsen i ögat. Fast jag har vant mig lite, såhär sakta men säkert. Förra sommaren kommer always vara bland topp 2 bästa. Jag, rabbe och hennes lägenhet. I lööööved it. Dock är jag lite upprörd på rabbeflickan, hon var påväg att slänga sin Staggering t-shirt när vi rensade bland kläderna igår. Men jag räddade den. Så nu är den i mina ägo. I wont let it go! Däremot lät jag nyckeln hängas tillbaka. Weell, good old memories!
 
Jag tänker vara i Nordmaling tills...ja, tills jag är redo att face the fact att skolan börjar på onsdag. Så tisdagkväll. Om han orkar ha med mig att göra tills dess. Jag är långt ifrån redo för skola nu. citerar Jordan: "Jag will inte."
 

Nu ska jag inte tänka mer på det, utan försvinna in i one tree hills värld, vänta på klockan åtta, slänga in en ny tvättmaskin, sedan börja göra mig i ordning.

20/08 - always kiss me

och här ligger jag. Med tuggummi i käften och en nikotinfri Onico Mini snus under läppen. Trevligt. Jag har iallafall Alexanders t-shirt på mig, om jag ska vara positiv! Fast bäst hade ju varit om han låg här bredvid mig, men jag får väl nöja mig såhär ett par nätter nu.
 
Jag känner mig mystisk. Jag är inte arg, men inte glad, jag känner mig snarare småsarkastisk och känner för att vara bitter över allt. Fast på ett ironiskt sätt. Nu blir jag däremot irriterad på mig själv, för att jag inte kan formulera det jag vill säga.
 
aaaanyways, så är jag hemma i stan nu!
 
 
 
 
Nu har jag skrivit, raderat, skrivit, men jag blir bara less och raderar allt. Jag vill ha Alex här. Också vill jag ha en riktig snus. Och choklad hade ju inte skadat heller. Meen jag får vänta till på fredag, då ska jag attackera honom, det känns som att jag bokstavligen kommer att attackera honom. Nu ska jag attackera och ringa iaf, för blogga kan jag ju inte göra, jag har inget fokus.
 
pussisar
 
 

16/08 - if these wings could fly

I would fly where ever.
 
Lyssnar på muuuusic Feel It Flow ! och vill dra ut på party. Men icket sa nicket! Vikariefesten det var tal om blev inget av. Så jag sitter hemma ikväll och tänker trycka rabarberpaj med vaniljvisp, imorgon åker jag hem till stan en sväng med mor och far. Lite nya kläder och sådär, städa rummet, bläddra i matteboken. Men sedan åker jag tillbaka till Nordmaling.
 
Nordmalingsborna lär se mig mer nu, skaffade en Karl(ja, jag gillar att kalla han för en Karl.) Alexander Den Store! Hade inte han varit med i bilden hade jag stannat i stan imorgon, meen han är ledig på måndag, så söndagkväll tänker jag infinna mig i hans famn. Awesome! På tisdag beger jag mig tillbaka till stan och är hemma till på fredag I think. Då tänker jag ta och träffa några saknade vänner och även besöka kära gymmet.
 
Nu är jag ledig, en fri själ, en vandrande partypingla, en sjungande fågel! Fram till den 28:onde iallafall! Då börjar skolallvaret. Entusiastisk? Inte ett dugg. Inte ens på en minifläck. Usch. Men nu är ansökan om studiemedel gjord, bekräftat att jag ska gå en termin till har jag gjort, fastän det tog emot. Det tog emot staarkt. Meenmen!
 
Och vet ni vad jag saknar nästmest hemifrån stan? (Soffe och Jorre, ni är nr.1) Nummer två, MIN DATOR! Heeeelt sjukt. Känner mig totalt off. Glömt bort vad jag såg på för serier. Oooooch bloggandet, nu, efter det lilla jag skrivit här, så har jag förbannat ont i min vänstra handled. Jag tar pauser för att orka skriva klart. Så ont gör det. Hur mamma och pappa kan använda det här tangentbordet förstår jag inte, för jag kan inte iallafall.
 
Så nu ger jag upp. Utförligare (skriver med en hand nu!!) inlägg får ni när jag är hemma igen.
 
Nu går jag ut med hunden! Bye B's!