30/4 - From the start

och ett slut finns nog inte.
 
När jag var 10 dar gammal så fick våra grannar en dotter. Jag fick en ny granne, en fyrmänning och en bästavän föralltid. Jag minns inget alls från bebistiden, jag har bara sett bilder från oss tillsammans då. Men vi har hängt ihop så länge jag minns. Varje sommar så lekte vi med varandra, allt möjligt gjorde vi. Badade med deras hästar, lekte Ronny och Ragge, Jönssonligan, Lejonkungen, Bumbibjörnarna. Vi gick till och med till Lögdboa ibland och kollade hur mycket pengar vi lyckats skrapa ihop(mamma, ibland tog jag en femma eller tia som låg i vågen på köksbänken, I admit it.), sedan köpte vi godis och mumsmums och sprang över vägen och slängde oss bakom en kulle och låg och mumsade i oss allt och hoppades på att inte bli upptäckta. En dag när vi var ute och lekte så sprang vi in till mig för jag behövde gå på toaletten, mamma och pappa var inte hemma, jag hade inte lärt mig torka mig själv, mina syskon, ALLA mina sex syskon stenvägrade att hjälpa mig, dom satt i soffan och skrattade åt mig..Vem tror ni tog toalettpappret och assisterade mig? My best friend did. Ohyeah! True story.
Hemma i deras kök så så var det en liten öppning under en bänk. Dit sprang vi och gömde oss när hennes Morfar kom och var påskärring. Vi blev livrädda.
 
Sedan började högstadiet och vi gled ifrån varandra rätt rejält. Vi hälsade knappt på varandra i korridoren. Vi hade båda våra egna problem och vi visste inte riktigt vad vi skulle säga till varandra. Allt hade ju förändrats.

Sedan började vi gymnasiet, och där nånstans, jag minns inte riktigt hur det var eller gick till, men vi hittade tillbaka till varandra. Och nu är vi återigen oseparerbara.
 
Vi är så lika så det finns inte, men samtidigt olika. Hon fyller år på kungens födelsedag, jag på hitlers, jag är oftast mörkhårig, hon är blond. Man kan tro att hon är ängeln och jag djävulen. Det trodde jag ett bra tag. Men sedan upptäckte jag att hon är lika galen som mig, om inte galnare. Men samtidigt så har hon den finaste, bästaste, underbaraste personligheten. Jag vet inte vad som hade hänt mig om inte jag hade henne. Hon är min starkaste påle(yes, det där lät så fel, men du vet vad jag menar! =])
 

Hon är den som får se mig helt förstörd och på botten, hon får se mig galen, crazy, speedup, hon får se mig arg som en galen bitch, hon får se mig lyckligast. Hon får se alla sidor hos mig och jag bryr mig inte för jag vet att hon aldrig skulle lämna min sida och jag skulle aldrig lämna hennes.
 
Rabbeflickan, jag är mest glad att jag har dig! Du är den starkaste, ärligaste och bästigaste person jag vet. Jag älskar dig ♥

GRATTIS RABBE PÅ 21 ÅRSDAGEN!
 
 

25/04 - och om inte allt är klart och bestämt så blir det kaos. "Eventuellt" fungerar inte.

What's up with me är ju frågan. Allt är bra, allt rullar, det mesta är lugnt. Ändå känner jag nästan hela tiden en ångest gro i mig och jag sitter hela tiden på skolan eller när jag är ensam på att det ska bryta ut i kaos. Men det gör inte det. Det är bara en sån där liten gnagande oroskänsla i mig konstant. Weird.
 
ÅngestAnja är kanske bäst. Just nu är mina problem; Jag borde dra och handla - vad ska jag handla? Vart ska jag handla? jag kommer bli arg när jag handlar. Jag borde dra och gymma - nu eller ikväll? Det känns som att det blir ett sent pass ikväll så att det förhoppningsvis är lugnt där. Men träna med rabbe hade också varit mysigt, men hon jobbar och svarar alltså inte i telefon, och dumjag vet inte när hon slutar. Jag borde byta kläder till träningskläder, dom är alltid dom bästa, oavsett vad man gör. Jag halvbytte om, tog på mig tröjan och sockar och sedan råkade jag lägga mig under täcket. Där ligger jag nu. Och försöker känna lugnet. Och fokusera.
 
För nu går min hjärna på speedup. Jag håller till och med på att planera vilka bussar jag kan ta in till nordmaling i sommar(dit jag förresten ringde idag och fixade jobb, jag vet inte vad som hände jag förberedde mig inte ens. Fixade numret, reste mig upp, gick iväg och ringde. Förberedde inget tal alls, coolt!) om jag ska pendla vissa dar. Försöker även planera in helgen in i minsta detalj.
 
Jag.Måste.Lära.Mig.Att.Chilla. Det ser ut som att jag chillar och tar det lugnt hela tiden. But no, big no. Inuti mig så är det full fart. Mer än full fart. Hade jag kört bil hade polisen stoppat mig flera gånger om.
 
Nu ska jag playa igång musik och planera.

24/04 - Dance like you've never danced before

spread your arms
fly to the moon
dance until your legs fall off.
don't let your feelings control you,
if they're uncontrollable.
 
Good day today, halvdålig dag igår. Dåligt väder igår, bra väder idag. Allt skiftar. Inget gym igår, verkar inte bli gym idag heller. Men jag har insett att det faktiskt finns hantlar här hemma, och sedan har man ju alltid golvet. Så jag borde kunna träna litegrann ändå. Äta måste jag också göra insåg jag just. Det glömdes bort i all hast när jag kom hem.
 
Jag sjöng för full hals, rensade tvätten, diskade, städade. Sedan hamnade jag här. In das bed. Ska strax gå ner till tvätten igen. Sedan borde jag utföra någon form av studier. Matte! Jag ska räkna matte. Blir lite lycklig i själen av det. Och nu är det full speed på där. Prov förra veckan, prov nästa vecka, och så kommer det fortsätta se ut. Ska hinna klart B kursen innan sommaren. Och jag kommer att lyckas.
 
och i helgen vankas det roligheter! Utan alkohol. Det ni! Jag har gått in i ännu en ny pakt med mig själv, alkoholuppehåll. Behövligt på alla möjliga olika sätt. Feels good!
 
Woopwoop!
 
Och, så ni vet så måste man inte vara snygg när man tvättar, jag bjuder på bild sen. Matching!