17/09 - Happy days always comes back

Inatt var det omöjligt att sova, min hjärna gick på högvarv. Efter 03.00 somnade jag finally och 06.42 flög jag upp ur sängen med mindre än 10 minuter kvar tills jag var tvungen att springa till bussen. Jag hann! Sminket fick dock ordnas på bussen. Men jag hann! Inte en dag har jag missat eller kommit försent till skolan och det känns bra.
 
Det gör att det inte känns lika jobbigt att jag missar två lektioner imorgonbitti. Dock bara arbetsstuga först och andra är samhällskunskap. Men tack och lov har vi First Class, så kan gå in där och kolla vad som händer. Imorgon drar jag på möte hos min hjärnskrynklare nu när hon kommit tillbaka från semestern så ska hon fortsätta ta sig an min konstiga hjärna. Fast jag tycker den börjar bli mer och mer normal. Ja, faktiskt!
 

Påbörjat artikeln vi ska skriva på svenskan också. Vi var och besökte Skulpturparken på Umedalen förra veckan, om jag inte skrivit det, och vi ska skriva lite bakgrundsfakta om den och välja ut en skulptur vi ska fördjupa oss lite i och vad vi har för tankar om den. This i my man that I'm gonna write about;

Trajan's Shadow - 3
Trajan's Shadow är hans namn.
Skulptör: Sean Henry

Fick skjuts av Cicci idag till stan efter skolan, hon körde mig även till Ålidhem där jag hämtade mina lovely shoes som ni kan se på facebook, sedan körde hon mig till Universum och därifrån tog jag bussen hem. Skrattade sönder med systeryster om en väldigt, väldigt ful grej. Sedan tog jag världens längsta och skönaste dusch och därefter placerade jag mitt sexy ass i sängen och påbörjade artikeln, som går förvånansvärt bra. Efter referatet vi skrev, som gick rent åt helvete så dåligt, var jag rädd att det här skulle gå lika dåligt. Men icket!

Nu ska jag räkna lite matte, sen tänker jag nörda Pretty Little Liars och se om Rabbe kommer förbi ikväll trots regnet, vilket jag tvivlar på, annars är hon tokig. Jag har nämligen glömt en blå hoodtröja som jag nyinförskaffat och en jacka/tröja som jag nyfått, hos henne and I miss them too much.
 
Även lånat två böcker från biblan idag, så nu tänker jag varva mellan Jag är Zlatan Ibrahimovic(som jag lånat av Emil) och Tretton Skäl Varför.
 
Nuuu, ska jag sluta skriva även fast jag skulle kunna skriva en hel roman just nu känns det som. BYE B's!
 
 

12/09 - it's just so random

Is this the way I'm going?
I'm not sure I like it, so I'll turn my back
and wish it'll all go away.
 
Skön dag i skolan! Yes, you heard me. På svenskan innan lunch åkte vi till Konstparken på Umedalen. Sedan tog jag mina vänner i hand och vi satte oss ute och åt lunchen när vi var back på skolan och därefter spelades det volleyboll på idrotten. Grymt nice!
 
På bussen hem blev det turn up the volume på högsta för att stänga ute alla röster på bussen och inklusive min egna röst som malde på i hjärnan. Yeah, I sound like a psycho, men jag tänker bara fööör mycket hela jävla tiden och jag gör allt för att tysta ned dom. I need to take control.
 
Nu ska jag laga mat and then study. Egentligen är jag inte ett dugg hungrig än, men gör jag det inte nu finns det risk att jag klockan åtta ikväll kommer på, juusteea, jag har ju inte ätit. Så, better get in the routine!
 

Somedays you can't focus at all.

11/09 - John is going to die

Bah, skitdag.
 
Började dagen med matte och min hjärna hade inte alls vaknat till liv. Jag förstod noll. Sedan blev det engelskalektion, redovisning, and you all know how much I love presentations. Vi gjorde det iaf och det gick helt okej. Kanske inte mvg, but still!
 
Under lunchen så fick jag ett psykbryt och var nära till tårar. Alla mina kort var borta. Igen. Denna gång hade jag inte tappat bort det efter en krogrunda. Denna gång hade nån jävel tagit det. Jag hann bli tokig, förbannat less inklusive ledsen. Tårarna var inte långt bort och det kändes som att mitt liv föll isär, pågrund av bank/busskort och leg, yesbox! Nyss skaffat ett nytt bankkort så jag var inte ett dugg jävla taggad på att måsta skaffa tre nya kort. Jag var helt säker på att jag hade haft med mig det till skolan, kollade i Ciccis bil eftersom jag åkte in med henne imorse, rev ut hela väskans innehåll två gånger men det var borta och jag konstaterade att någon jävel på denna skola har inget liv. Samtidigt hade en annan tjej blivit av med cigg från sitt pack, så i ren bedrövan slänger jag ur mig; "Det ligger ett ciggpack där...kanske dina?" Bruden flög genast ner på golvet under skohyllan där det låg, ett John Silver paket(som hon inte röker), men hon tog ändå upp det och kollade. "Anja!!" Där i hade något nylle "knövlat" ner mina kort och gömt det. Vem fan i helvete gör så!?
 
Jag ska sluta tro på människor såhär. Jag ska sluta tro att "jag går på strömbäck, här är det lugnt att lämna sina saker." hell no. Lämnar aldrig mer mina saker utom synhåll. Så.Jävla.Förbannad.
 

Jag har varit på pissigt dåligt humör i flera jävla dar nu. Det hoppar fram och tillbaka men för det mesta är jag sjukligt arg. Jag vill hem. Jag ska hem, äta mat, plugga samhällskunskap och religion. Sedan ska jag sova så jävla tidigt ikväll och hoppas på att morgondagen aldrig startar. Jo, det vill jag att den ska. Men..ååååh...så jävla less. Duscha ska jag också göra.
 
Men nu ska jag återgå till religion och vara glad ett tag. BAH!