31/10 - dance the devils dance

Att ligga vaken till halv fem och se SoA oavbrutet i ca fem timmar(bortsett från pausen då jag gick och hämtade Coca colan som stod i kylen och väntade på att bli behövd) och sedan inte somna förren 40 min senare, var nog väldigt korkat såhär i efterhand. Mest med tanke på att jag klev upp innan elva för att tvätta vid tolv. Idag mår jag illa, är yr, trött så inihelvete och bara deeeg.
 
Jag ska lägga mig i sängen 21.00 ikväll och se Soa till senast 00.00. I need to sleep.
 
Idag är moder jord här och hälsar på och ska stanna till imorgonbitti, 11.00 tar både mor och syster tåget mot nordmaling, fast tror soffe ska iväg till någon polare om jag inte hörde fel. Vilket innebär att jag blir ensam hemma. Kuuuul. Men jag har iof en hel del att sysselsätta mig med, om man bortser från SoA, hehehehhe. Ska skriva klart om Carl Von Linné ikväll. och imorgon väntar något annat roligt.
 
På fredag drar jag hem till rabbeflickan, skriver en engelskatext som ska lämnas in efter lovet och sedan startar vi vårt kära partaj när hon kommer hem från jobbet. Det blir Olles kära Olles såklart. Where else liksom?
 

Nu är trion, mor,syster och Jorre iväg och handlar så jag ska passa på att se SoA(SURPRISE!) och kanske pn:a lite. boya!
 
some times,
you're better off
quiet.
 

Hart of Dixie är också en ny serie som ska påbörjas. BOYA!

26/10 - I've become a stranger

You just made it so much easier.
My eyes are black.
 
 
Ligger i sängen och på mig har jag mina ny införskaffade stövlar. Nice I say! En ny jacka har jag också, dock inte på mig. Den är i någon slags kvinnlig form och inte i Anjastyle. Men jag gillar den.
Jag ligger och gör mig redo för transformation. Såklart är det mitt stackars jävla hår som ska få ta smällen. Light Brown är införskaffat.

Efter lästa meddelanden idag så blev jag totally lost och crazy in my mind och den där jävla impulsiviteten började ta över lite too much. Men istället för att sätta mig på någon buss och dra ifrån Umeå ett par dar så tog jag mig samman och besökte Åhléns och Din Sko istället. Nu ligger jag somsagt i tryggt förvar hemma i min säng och planerar att längsta bussresan detta lov får bli till Nordmaling i veckan.
 
Nu ska jag se ett avsnitt SoA och sedan ta itu med mitt kaosiga hår och hoppas på att någon vänlig själ vill åka till Coop och handla med mig.
 
I've lost myself on the road.
But now there's no more
screwing with my mind.
 
Bye B's!

21/10 - who do you think you are?

and who do you think I am?
 
Gårdagen blev en GirlsDay&Night. Drog ned på stan och mötte upp Rabbe, shoppade lite mer än tänkt. Sedan besökte vi Systemet där vi även mötte upp Nico. När vi var klar tog vi vårt pick och pack och åkte hem till Istidsgatan. Brudsen la sig i soffan och samlade ork till att dra på Ica. Grillad kyckling och potatissallad blev middagen, mucho grande nice! Sedan började vi göra oss i ordning sakta men säkert, exakt som flickor ska. God I've missed it! När alla var samlade, vi tre + Katie och Ronjieponjie, så blev vi glada i hågen och åkte senare iväg till grabsens Killkväll. och jag rekommenderar inte att köra ett slags "ölspel" minns inte vad det hette, med vin. Så jävla nasty.
 
Vi entrade kära Olles ♥ Där jag inte blev kvar särskillt länge, drog hem och sov lite efter att ha spenderat för mycket pengar. Damnit. Denna dag har bestått av illamående, skitnödig, huvudvärk och segare än segast. Även tittat på när mor & far ätit kladdkaka som Syrran bakade. Så.Jävla.Gott! Har varit utan godis och dylikt i två veckor nu och det går faktiskt hyfsat okej. Dock så verkar jag psycho ibland när jag i princip bönar och ber om att folk ska äta choklad åt mig. Men kan inte jag ta hand om och visa kärlek till chokladen så måste fasen någon annan ta över! Viktigt!
 

Nu ligger jag och ser på Sons of Anarchy och det är så inihelvetesjävla bra. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Blir lycklig i själen. Väntar även på nästa avsnitt av Pretty Little Liars och New Girl.
 
Where will this whole thing end?