23/11(2) - play that melody so I can hear

En verklighet som måste ses
Beslut som måste tas
En stil som måste ändras
and I can't make up my mind.
cause I can't see clear.
 

Men ikväll så ska ingenting tänkas. Eller jo, så klart! Men inga grubblerier eller funderingar eller analyser.
 
Ikväll ska vara en kul kväll för ikväll ska vi fira Katiegirl! Dock så saknar jag sällskap just nu. Rabbeflickan är på jobbet och resten vet jag inte. Jag sitter hos rabbe, alone men ska möta henne senare innan vi drar till Kittykat! =)
 
Jag trodde jag hade bestämt kläder men nej, det har jag icket gjort. Typiskt..måste gå och prövaaa typ nuuu men jag trivs här. Åh suck på mig! Can't do anything when I'm on my own. Typiskt igen.
 
Imorgon ska vara en bäst dag. Så det så!
 
TGIF!

23/11 - rocking the night like it was a friday night adventure

och när du gör allt för att dämpa,
allt för att inte känna,
allt för att inte minnas,
allt för att inte måsta gräva.
Så kommer du att falla.
Bered dig på att borsta av dina kläder.
 

Jag ligger i sängen och är taggad. Jag borde kanske sova, men nej, jag känner inte riktigt för det. Istället taggar jag morgondagen som en tok. Skolan kommer bli chillbill, sovmorgon först och då ska jag göra lite engelska, sedan en mattelektion som jag är taggad på som en tok också, därefter drar jag på möte vilket jag ser mindre fram emot. Sedan ska jag träffa min rabbeflicka and I'm so excited! LALALA!
 
Jag älskar min starredlista på spotify. Yes I do, I really do. Bara så att ni vet. Jag älskar även Grey's Anatomy!
 

22/11(2) - Blue, the most human color.

Torsdag - En lektion alltså som börjar kl.13.00. Jag hade tänkt plugga lite och vara duktig på håltimmen. Men istället så hamnade jag i kortspel och biljard och socialiserade mig. Och det är väl minst lika viktigt?
 
Jag tar plugget nu. Två uppgifter bortgjorda och när jag skulle fortsätta med resten så önskade jag att jag satt på skolan och hade någon lärare till hands. Så jag gifter mig med matteboken nu och blir bäst på linjära funktioner.
 
Imorgon missar jag engelskan sååå jag ska vara duktig elev och fråga min lärare vad vi ska jobba med, så kan jag göra det på morgonen istället då jag inte har någon lektion. Sedan beger jag mig på möte och försöker förstå min hjärna lite mer. På kvällen ska vi fira Katiegirl som fyllt 20! GRATTIS FINA FLICKA!!
 

Ikväll ska jag försöka sova senast 12. Kan bli intressant! Jag hoppas att det går. För dom senaste veckorna har jag gett upp hoppet och inte ens orkat försöka mig på att somna. Men jag känner att det inte håller längre, 2-4 timmars sömn varje natt(bortsett från fredag-lördags nätterna då man sover som en gud) i veckors tid är fan inte nice och det tar kål på en långsamt men säkert.
 
Now, math!