28/05 - don't you ever leave

Helgen har varit kalas rakt igenom, det gillas!

På lördagen åkte jag till födelsedagsbarnet Jordan som fyllde 1 år. Där firade vi honom, åt massa gott, skrattade åt världens bästa unge som försökte öppna presenter och även leka med dom. Lika lycklig i själen blir man varenda gång man ser honom!

Sedan fortsatte jag lördagkvällen på ungefär samma sätt som fredagen, basfestvännerna var Matti och Rabbe båda kvällarna. Kvällarna innehöll skönt folk, handklovar, kajen, alkohol, bitmärken(på rabbe), blåmärken, irländsk snubbe, basket, lätt stukad fot(jag körde på högra denna gång och den har redan blivit bättre (Y) ), häftiga humörsvängningar, mys, mat, redbull(Matti stod som vanligt för den mesta andelen), Pussyblocker HAJA och massa mer! I like it alot.

Rabbe är visst ute på en långpromenad nu, men både jag och Matti känner att vi börjar bli för gamla för tvådagars. But I wont leave it. Måste hålla partyt igång. Nästa helg verkar dock bli lugn.

Igår så firades morsdag med två tårtor i Bodbyn, gott vare!

Nu är jag hemma i Järnäs igen och planen är att jag ska vara hemma hela veckan. Förutom imorgon då jag nog sover i stan om jag ska komma i tid till skolan på onsdag.

Om några dar är det bara en månad kvar tills jag blir heltids umeåbo. Det känns scary somfan men även otroligt, sjukligt, jävla taggande.

Nu ska jag gå och leta fram mitt pass som eventuellt kommer behövas i augusti.

Förrförra veckan blev det fem dagar tillsammans med Matti, förra veckan också. Det är så underbart mysigt och härligt så det finns inte. Vi får se denna vecka hur länge vi klarar oss utan varandra, vi lär iaf träffas på stan någon timma någon/några dar. Hehe...Jag tycker som om dig massvis honey!

Förövrigt så vill jag öppna fönstret i mitt rum, men dom där jävla spindlarna skrämmer mig...Vill inte vakna inatt och ha någon krypandes i mitt face.

23/05 - cause there's nothing like that sunset

It's just that, every laugh in this world,
can't compete to all this darkness,
it can't take it away.

It will never win and the sun will never rise.


and now it just feels like everything is meaningless. and I can run, but I can't hide.

Men egentligen så spelar ingenting någon roll, för just nu så känns det som att this is all there is. Det spelar ingen roll vad man gör, blir, säger, skriver, sjunger, spelar, pluggar. You always have to fight.

Tyngden på din bröstkorg kommer aldrig att försvinna. Oavsett vad du gör. För många misstag är gjorda och när du kämpar och försöker göra rätt för dig, så hinner allt ikapp dig och slänger sig över dig och du tappar synen och fotfästet gång på gång, på gång. Men om du springer i 180, hoppar över alla hinder, riktar in dig på tunnelseende och bara kör, då kommer mörkret inte ta dig, inte förren du krashlandar i en tegelvägg.


yes, my name is Anja and sometimes. I just loose track. Men jag hittar tillbaka. Sedan tappar jag fotfästet igen och sådär rullar det på. År efter år. och just nu, just nu är jag så jävla, jävla less.

I just can't forget the past.
I can't move on.
I want to be blonde.
I want you to be alive.
I want to play ball.
I wanna walk straight.

I just spin right back and relive it all.
over and over again.

22/05(2) - I'm addicted

Efter nästan två timmars sömn gick jag upp klädde på mig men insåg rätt så snabbt att det inte skulle gå någonstans. Så jag la mig i sängen igen. No school today, sucks for me. Påriktigt faktiskt. Lol.

sometimes I wish I
could cut it all away.
I wish I could explain
exactly what it's about
I wish I knew.
I wish I'd never turned this way.

Jag vill ha sommar nu, ha jobbat och fått in pengar. Mitten på Juli någonstans önskar jag att det var. Då ska jag bara njuta. Spendera alldeles för mycket tid med Matti(det kan nog inte bli alldeles för mycket tid med honom dock, bara sådär underbart mycket tid), chilla i den nya lägenheten med syrran och Jordan, chilla på stan med folk och äta mjukglass och dricka öl på kajen, ha vattenkrig med Jordan(visst kommer han kunna ha det Soffe?), åka och handla mat själv med en handlingslista som jag och soffe gjort(ja, jag ser fram emot det, don't laugh), åka till järnäs och chilla på stranden och klipporna ska jag göra, även åka till lögdeå och ta med Mattiboy.

Jag har en känsla av att den här sommaren kommer bli förbannat bra så fort jag blir helt ledig.