22/03(4) - If we could see the future, we wouldn't be here

Kaos råder i mitt huvud

Denna gång ska jag försöka att inte fullfölja mina impulser. Utan jag ska strax lägga mig och sova och hoppas att morgondagen blir en bättre dag och att skolan flyter igen. Men något inom mig säger att det är för mycket önsketänkande och att morgondagen kommer vara minst lika jävlig. "Det blir vad man gör det till." So true.

Men jag vet inte riktigt hur jag ska orka bry mig.

Nu ska jag somna till Kents underbara musik och vakna upp imorgon och älska livet. Godnatt.

22/03(3) - if we never fell down the first time..

"don't make a girl fall for you,
if you have no intention of catching her."


Åt middag för en stund sedan och nu håller jag på med svenskan. Sett på one tree hill och Pretty Little Liars har jag också hunnit göra, oth fick mig att gråta ikapp med Moa. Vem kunde någonsin tro att man skulle gråta när Dan Scott dog? Well, we cried. Idag har jag även lärt mig, på allvar, att övertrassera kontot inte är bra. Jag visste redan, vilket nog alla gör, att det inte var bra. Men jag tänkte inte på att det faktiskt verkligen, verkligen inte är bra. Sååå, time to stop now!

Funderar på att stanna hemma från skolan imorgon också, för min mage vägrar ge sig och känslan av att svimma whenever börjar bli lite starkare och oftare. What's wröööng? Stannar jag hemma imorgon åker jag nog in till stan på lördagmorgon med mor och far iaf. Men jag ska försöka bege mig till skolan imorgon iaf. För jag ser fram emot en date med Sofia och Jordan i lekparken på lördag!

Nu ska jag göra klart svenskan och sedan slå en pling till My friend.

...it would be different now.
It wouldn't be this hard,
it wouldn't be this painful.
What and when did it go wrong?
How did we become this dark?

22/03(2) - långt bort

Aloha! Kollade mailen, såg att jag fått ett från skolan, det stod Faktura. Genast fick jag ont i magen och kände för att dra täcket över huvudet, öppnade och läste; "Hej Anja. Jag skickade en faktura åt dig av misstag på lunchkupongerna du fick. Den kan du slänga. Blabla.." Jag har inte dragit täcket över huvudet, jag kan behålla det nere vid magen! Glad blev jag.

Jag har varit effektiv idag; Städat, tränat, duschat och gjort mig fräsch, druckit kaffe, räknat matte. Nu ligger jag i sängen och har ont i magen och mår illa av någon konstig anledning som varat några dar nu. Jag gissar på att det är av samma anledning som förut då jag var tvungen att köpa tabletter för den pga stress osv. Jag hoppas att det inte är det. Fast jag ser som inget annat alternativ eftersom jag inte är magsjuk eller så. Jippifuckingkajej I say!

Nu ska jag powernapa en stund till någon kommer hem, sedan blir det middag och därefter Svenska.

Jag känner även för att ta lov från skolan en vecka och dra till Boden. Så det så.