23/06 - it will be like...I don't know

cause I've never done it like this before.
Inte med denna förvirring, rädsla, oro.
What if this is wrong?
What if this is right?
 
Kom hem vid kvart i tolv efter lite jobb. Gjorde golunchen! Fiskbullar m.Hummersås och potatismos! Sedan drog jag ut en filt, kudde, bok, SOLSKYDDSFAKTOR(faktiskt!) och la mig och chillade. Katten Kenneth kröp ihop under filten och njöt av skugga medan jag trodde han skulle kvävas till döds, tror inte han diggade mig särskilt mycket när jag lyfte på filten var femte minut för att kolla så han fortfarande andades.
 
Även fyllt en...en....det heter....inte badbalja...en halvstor gummigrej som man fyller med vatten, som Jordan visst ska bada i senare. Jag blev sjukligt sugen att sätta mig där själv redan nu.
 
Snart ska jag gå ut och steka lite till, sedan blire middag och kanske en dusch innan ytterligare några timmar med jobb.
 
Jag satsar på att bli brun i sommar, därav att jag inte tänkt eller orkat lyssna när någon påpekat solskydd. Men efter både mor och systers tal igår och idag så valde jag att vara tråkig och förnuftig och ta det. För i min värld så får man, iallafall inte jag, någon färg alls om jag har det på mig. Solar jag däremot utan bränner jag mig så in i helvete och blir rödare än ketchup, men sedan, efter några dar så ser man faktiskt lite brunfärg! SÅ DET SÅ! just det. Nu kommer mamma och frågar om jag har bränt mig..Muppigt...hur kan hon tro det?
 
Okej, solen kallar! och glassen..
 
maybe it's because people been hurt too many times.

22/06 - somewhere over the rainbow

there's a hell, and I aint gonna visit.
 

Glad Midsommar till alla!
Speciellt till Evve,Emil&Alivia, Linnéa,Anna,Simon&Alve!
och till dig Angie 
 
Började dagen med att inte kunna sova mer än 1h30min på natten, klev upp 06.15, drog till jobbet och jobbade till 11.00. Sedan kom pappa och hämtade upp mig, Soffe, Mike och Jordan. Vi drog nästan allihopa här hemma till Åbergsgården, år och dar sedan jag var där! Sedan for vi hem och åt mat tillsammans med mormor. Sprungit efter och lekt med Jordan har vi gjort, han börjar kännas vuxen..!!
 
Nu håller Jordan på att ska sova, mormor och mike har åkt hem. Jag chillar här och väntar på att fotbollen ska börja. Funderar dock på att skippa den så jag pallar jobb imorgon. Eller nej, pallar jobb gör jag, men så att jag lyckas somna i hyfsad tid iallafall! Känns mucho grande skönt med mass obtid denna helg. Klirr i kassan! För vet ni, inte denna måndag, men nästa måndag så flyttar jag! Fast ni kommer se mig i krokarna i nordmaling ett par veckor till tills jobbet är done.
 
When nothing goes right,
go left. That's what it feels like
right now. and I don't know if
anything makes sense.
Cause in the end,
everything is just as messed up as
it was for a few month ago.
Cause I live a messy life.
And I'm sorry, but I can't fix it.

19/06(3) - we're dancing in the moonlight, without our clothes.

cause they are drowning in our own ocean of wine.
 
Jag blir tokig på blogg.se nu. Det funkar ju inte och laggar bara och är bara kaosigt...Jag hatar när dom ändrar på saker och ting. Meen meeen...
 
MAKE EVERYTHING BETTER, FASTER, COOLER!
 

Så jag vill inte blogga längre. Alltså för ikväll. Så hejdå, nu ska jag gå och lägga mig och drömma mer mardrömmar om att bli utskrattad när jag vill ha en kram för att alla dör och få håret och alla min kläder inkletade i sirap. Kuuuul!