25/07- when the stars are screaming

that they will burn you if you come closer.
 
Idag har varit en lazydag. Bara legat i sängen, försökt mig på studielån och all den där skiten, gick inte så bra. Efter middagen, som bestod av piroger som är to die for, så tog jag på mig skorna och traskade ned till klipporna. Så fruktansvärt skönt det är att vara där. Jag älskar det.
 
Nu ska jag gå och ta en dusch, sedan lägga mig i soffan och jäsa tills det blir dags för lite mer Gilmore Girls och sömn. Imorgon blir det hard work work 7-11 och ska försöka se om någon har lust att byta turer med mig lördag och söndag, skulle underlätta en del, japp! But we'll see!
 
nu ropar duschN, see ya B's!

24/07 - what about the broken hearted?

Ibland så funderar jag på om jag har funderat för mycket i mitt liv.
För om jag inte hade funderat, tänkt, fantiserat så mycket.
Så hade kanske inte besvikelserna kommit om och om igen.
Dom hade kanske inte varit så stora och så onda.
 
Nu funderar jag på om man ska ta och sluta förvänta sig saker,
åtminstone de bra sakerna. Bara bereda sig på att ständigt bli besviken,
arg, ledsen, upprörd. För då kan man ju som bara bli glatt överasskad.


Ledig idag, ledig imorgon. Grymt skönt är det! Kom till Järnäs igår och ska stanna här till på torsdagmorgon, då åker jag på jobbet och sedan åker jag till Lögdeå igen. Dit både familjen lundholm från Göteborg kommit och även familjen lundholm/strömberg från hudiksvall. och på lördag kommer mina sambosar från stan dit också för att fira bror vår. Suveränt! Dock så jobbar jag 07.00-16.30 på lördagen, bra tajming va? torsdag, fredag, lördag och söndag är dom enda jobbdagarna jag har kvar. Sedan åker jag hem till stan och har sommarlov påriktigt. Så jäkla nice!
 
Lön får jag på fredag också, då ska jag betala min andra hyra. Ja, det är fortfarande coolt. Kommer vara det om 5 hyror till skulle jag tro.
 
Nu ska jag lägga mig och sova och hata på allt. Inte allt. Men mycket. Jag känner mig hatisk. Yes I do. och samtidigt lycklig. I'm a weird one!
 
Åh, jag tänkte just jättehatiska tankar. Jag har sån stor, stor, stor lust att skriva ut och hänga ut människor på denna blogg nu. Men det kanske är att gå over the edge?
 
Jag hatar också på mig själv för att jag inte kan släppa saker som är past by. Fast iof fick jag veta det nyss. Men jag önskar så jävla gärna att jag fick veta det då. I'm such a fool. Jag ska börja lyssna på mina nära och kära framöver. Inte bara lyssna, utan göra efter vad dom tycker också.
 
jag är så arg. inte sån arg jag var igår, det försöker jag att inte tänka på. Nu är jag arg på något annat. Som faktiskt är arg och inte oroligt arg. Avsky är vad jag känner. Slå en stekpanna i huve på männskan.
 
Man ska inte slösa negativ energi på människor. I know. Men kan inte hjälpa.
 
Jag vill påriktigt sätta mig och räkna matte nu. Det är skön ilska man känner då när man känner sig sådär korkad. Men tillslut brukar det släppa och då känner man sig som kung i baren.
 
seriosly, inget vettigt. Godnatt.

23/7 - sometimes I wish I could smash my hand through a stone

and fucking break it.
Jag hatar när man blir sådär förbannat arg på någon eller något. Att man inte riktigt vet vad man ska ta sig till. Ilskan kokar och man vill slänga telefonen i väggen och bara slå på personen.
Jag hatar när man blir så arg. När man blir så arg för att man egentligen bara är sådär förbannat jävla orolig över denne. Jag hatar vad denna värld gör med människor. Hur världen kan få människor att må. Vad världen kan få människor att göra. Jag hatar när man blir sådär förbannat arg(läs orolig.) Jag är sådär förbannat arg nu.
 
Så jag ska stänga av min hjärna, playa på Gilmore Girls, försvinna in i deras fina och overkliga värld, sedan ska jag somna och drömma mig iväg till typ...något fränt ställe!
 
Tänka på mitt jobb, min plan om vad jag ska söka för jobb i stan, att jag bor i stan, att livet inte alltid är fullt så jävla bedrövligt, och att saker och ting faktiskt brukar lösa sig på ett eller annat sätt tillslut. Men tänk om det inte gör det?
 
Cause I can't loose one more person in my life.
En är en för mycket.
 
och om någon läser detta. Don't go. Jag menare. Jag är inte trevlig när jag är arg.
 
Godnatt!