29/02 - everywhere I go

Första lovdagen, redan uttråkad, less och på dåligt humör. Kommer bli superbra det här!

Om någon skulle komma hit nu och säga åt mig att klä på mig, sedan köra mig till stan så jag får shoppa nya kläder, göra ett besök på systemet åt mig och sedan ta mig till en hejdundrandes fest ikväll hade jag inte tackat nej.

Jag vill sätta min hjärna på offmode. Sluta tänka åt alla jävla håll för resultatet blir aldrig bra.

Jag vill hemskt gärna ha morgondagen här nu. Då ska jag inte tänka mer en nödvändigt.

Nu ska jag dra täcket över huvudet, skruva upp volymen och somna till min underbara sköna musik.

28/02 - make a sound

Sometimes I just don't know where to turn
and if I do, I just don't know what to say.
Cause I have no idea what the problem is,
anymore.

Nu är jag back to the woods, känns som att det var tusen år sedan. Blev palt(eller kroppkakor, don't know skillnaden) till middag, sjukt längesen och sjukt gott. Imorgon ska jag försöka fortsätta med mina tidiga mornar och göra någon nytta trots att jag blir ensam hemma. Städa rummet är ett stort måste, även tvätta. Men tvättmaskinen är weirdo nowadays så jag kan som inte riktigt med den, vilket gör att jag inte orkar lägga ned ett finger på det. Möjligtvis bära ned min tvätt, om ens det.

På torsdag drar jag in till stan redan på morgonen, tänkte svänga förbi hos Soffepropp om hon inte har andra planer, sedan se om hon vill hänga med på stan och shoppa vilket jag är i stort behov av. Sedan på kvällen klockan sju blir det till att åka till Midgård och se på Moas projekt och efter det har jag ingen aning om vad som händer, mest troligen drar jag till Soffe om inget annat dyker upp.

hade tänkt fixa lite på bloggen nyss vilket resulterade i att jag flög iväg och läste gamla inlägg osv, kom sedan fram till min förra blogg och insåg att jag bloggat sedan 2008 och innan det hade jag även en annan blogg ett kort tag, minns dock inte namnet på den. Under 08-bloggen var jag alltså 16 år. hohojaja..

27/02 - How can this be a good thing?

Cause I really don't know what's going on in my mind.
There's a silence I must keep.

Samhällskunskapen idag skulle vara Muntlig Redovisning. När jag hör/läser det blir det panic in my head och jag utgår ifrån det värsta och är beredd på fail. Men efter 2 av 2 förhör/prov/redovisning (ingen aning om vad det är egentligen) som varit så fruktansvärt chillbill så borde jag vänja mig vid att inte bli tokig och vettskrämd så fort vi får en uppgift. Fast å andra sidan är jag ändå inte den mest pratglada dom gånger det behövs, bara ibland, men ett okej omdöme borde jag åtminstone ha åstadkommit.
Matten flöt på, tror jag. Stannade även kvar efter skoltid och pluggade lite till. Nu känns det rätt så säkert att det kommer gå galant på provet/diagnosen som kommer imorgon. Sweet! Övning ger färdighet. Jag är inte lika lost längre som jag var i början.

Nu sitter jag hos Soffe och chillarbillar framför tvn. Läst lite om Dostojevski, ska läsa en klassiker på svenskan under en månads tid och jag är grymt taggad på att ta mig an Brott och Straff. Gjorde ett försök förut för ett par år sedan, eller kanske några år sedan, men det gick inte särskilt bra. Men denna gång känner jag mig mer motiverad och är beredd på tung läsning. Kommer även bli grymt imponerad av mig själv om jag hinner läsa ut hela till deadlinen. We'll see how it goes!! Och om det blir Brott och Straff så lär jag nog måsta säga hejdå till oth och ppl under vardagarna åtminstone. Men det ska jag nog överleva.


Min nyttiga period jag haft och tänkt behålla har hamnat i en svacka. Vräkt i mig onyttigheter under helgen och även idag har jag ätit glass. Men Imorgon, då ska jag plocka upp salladsbladen där jag lämnade dom.