28/12 - I'll hold my mask until you break it.

if we're gonna do this dance
I need my high heels
 

Dygnet är totally vänt. Var vaken till sju imorse också, men det braiga med det är att jag nog ska ta 07.15 buss imorgon om det inte blir ett lite senare tåg, och då är jag ju som redan vaken! Perfect!
 
Åkte hem för att träffa folk och göra lite saker, men planer blev ändrade så jag har bosatt mig i lägenheten med facebook, mobilen och one tree hill. and it's been nice!
 
Imorgon drar jag till Lögdeå över dagen och natten, på söndag återvänder jag hem för att tvätta så jag har kläder på nyårsafton. Jag har mixed feelings för nyår. Vi har gjort samma sak dom senaste åren och det har varit trevligt. Jag älskar att fira nyår med Katie, Nico och kompani. Men samtidigt så känns det som att det alltid dör efter 12, jag lyckas tappa bort alla, traskar runt by myself och taggen försvinner så jag far hem och sover. Jag har även alltid den där jävla ensamhetskänslan gnagande i mig varenda nyår. Och en liten del av mig vill stanna hemma, köpa godis och ligga i sängen och bara chilla hela kvällen. Då borde det inte kännas lika jobbigt. Fast jag vet mycket väl att om jag väljer att göra det kommer jag inte vara nöjd då heller. That's me, Anja Lundholm, aldrig riktigt nöjd, alltid något som saknas.
 
and I guess it's not that hard to figure out why.
För många besvikelser dödar en långsamt inifrån.
 

Ikväll blev en kväll då jag tänker för mycket. Blir galen på det. Sometimes you wish you could just turn it off. Men det fungerar inte riktigt på det sättet. Ingenting går att bara stänga av. Men tänk om det gjorde det. Skulle inte hela världen vara lite lyckligare då?

27/12 - "swore I was going to be someone."

Helt plötsligt blev min golvyta i rummet mycket mindre och sängen mycket större. Soffe har fått sin nya säng = jag tog hennes gamla. Dubbelsäng, javisst! Nu måste jag bara lära mig hur man använder en sån.
 
Sitter på min legendariska säng bredvid fönstret och fryser som en liten kulting men inte fasen har jag ork att gå och hämta en tröja. Har mest lust att bosätta mig i duschen. Det får dock ske senare ikväll.
 
Mat har intagits och det har nu gått några timmar sedan jag började skriva det här inlägget så jag är faktiskt påväg till duschen nu. Hohojaja!
 
Hela mitt pluggkaos med alla papper i oordning är nu fint sorterad i högar och i lådor. Ikväll blir det nog en mix av engelskaläsning och one tree hill, awesomeness!
 
Bara för att jag måste nämna det; igår/imorse, somnade jag inte förren vid 07.00. Crazy madness!
Kvällen ska nog även ägnas åt lite bloggfixning. Headern..Vad tänkte jag där? och texten på headern, blir upprörd.
 
DO ME WITH A TOMMY GUN BABY!
 

26/12 - cause if you dance with the devil, you will be legendary.

Intressant julfirande har det varit. Natten mot Julafton så blev 6 av 13 i huset magsjuka. Några värre än andra. Så något julfirande blev det icket! Men vi tittade på Kalle Anka iallafall (Y)
På Juldagen(som vi gjorde om till Julafton) var de första 6 någorlunda friska och krya och någon var frisk som en nötkärna! Däremot blev då den sjunde sjuk. Men vi åt julbord, lite mindre en vanligt blev det. Spelade spel, småbarnen öppnade julklappar och när dom somnat för natten så fick vi vuxna julklappar och därefter fikade. Fikat som vanligtvis skulle ha varit dubbelt så mycket och nästintill slut var mindre än vanligt och långt ifrån slut när vi var klara. Nu är annandagen kommen och den sjunde är frisk och den åttonde och nioende(kanske en tioende tom.) har blivit sjuka! Alltså tre tappra krigare kvar av oss tretton som inte blivit sjuk. Än så länge.
 
 
16.20 går min buss hem till Umeå. Där stannar jag till lördag då jag eventuellt åker till Lögdeå igen och hänger med högen en sista gång innan jag åter drar hem till Umeå för Nyårsfirande hos Katiegirl!
 
Efter nyårsafton vankas en jävla massa plugg. How fun isn't that!?
 
Nu tror jag att en liten fis vid namn Alivia ska åka med sin far till farmor och farfar, så en hejdåpuss till henne ska jag ge!
 
 
"That rush, that drug, that dope
Those pills, that crumb, that roach
Thinkin' I would never do that, not that drug
and growing up nobody ever does
Until your stuck,
lookin' in the mirror like I can't believe what I've become
Swore I was goin' to be someone"