23/08 - drink it all away

Två skoldagar avklarade. En kvar och helg får jag imorgon klockan 12.00. Behöövligt!
 
Det känns som om att någon kört över mig med en ångvält. Ibland känns det som att jag har feber och jag tror jag har taggtråd i min hals. Jag hatar att hosta. Jag hostar 24/7 ungefär. Got to love it..
 
Jag har halvsovit ikväll, och nyss fastnade jag i två CSI avsnitt. Men nu ska jag strax falla in i en djup sömn och hoppas på att jag mår prima ballerina imorgon. Fast det tvivlar jag på.
 
Denna vackra brud ska pierca sig imorgon.
Jag och Mr.Haikarainen följer med som moraliskt stöd.
Inte för att hon behöver sånt, mest bara sällskap.
Godnatt världen!

21/08 - so where do you think I am?

6 stycken som var inne på min sida 10 gånger igår. Coolt! Med tanke på att jag inte bloggat på..vad som känns som flera månader, men det är ju knappt månads uppehåll jag haft inser jag nu.
 
Nu sitter jag iaf i lägenheten, med datorn på rummet för vi har trådlöst internet nu! I've got a magic sister! Egentligen borde jag typ klä på mig, sminka mig lite, fixa håret, för om 35 min ska jag dra till bussen ner på stan och möta upp rabbe.
 
Denna sommar har bestått av till en början jobb och festande när tillfälle gavs. Sedan blev det inge mer jobb. Och gud vet hur många dar jag varit ute på äventyr. Jag är faktiskt glad att jag tappat räkningen, cause I really don't wanna know. Jag har haft roligt iaf. Vissa kvällar har varit mindre roligt, men så är det alltid. Förra veckan vaknade jag upp på onsdagen, I think, och mina enda tankar var, "dafuq did just happened?" Nog för att jag visste allt, men jag förstod som inte. och alla människors ord till mig började bli lite verkliga. Så jag drog till Järnäs. Home of peace. Det var behövligt, skönt, in i helvetes jobbigt, behövligt återigen. Kom tillbaka till stan igår, chillade och hade det awesome. Och ikväll ska jag begå en sista synd. Fast på en grymt måttligt låg nivå.
 
För imorgon vankas det skola. Har dock sovmorgon, skönt! Jag diggar att jag inte har en aning om vad jag ska läsa för kurser, eller jo, viss aning har jag för dom flesta från förra året är två termins kurser. Men jag hoppas, eller skitsamma, jag ordnar det om det inte är så redan, att jag ska läsa NKB i år. För jag vill inte gå ett till år på folkhögskola. Hohooho, nu börjar jag bli lite taggad. Har även skrivit en lista på vad jag ska införskaffa så fort jag får lönen. Yiggediyeah!
 

Nu ska jag playa igång musik och göra mig redo. och även stänga av hjärnan så jag inte tänker så mycket på hur jag inte borde köra ikväll. meeen, jag kommer bara ha en sista sommarlovsdag från strömbäck i livet! HEHE!
 
L,M,H,B.