24/04 - So kill all that poison

and stand up and scream.

Jag hade tänkt vara flitig och sitta vid köksbordet och plugga idag också, but no. Mitt huvud värker och jag är tröttare än tröttast. Min mage slår bakut och jag tänkte att oh så bra med mat! men nej, det går inte över. It fucking hurts. Så jag tänker ligga i sängen och nörda 9gag, ginatricot och ngn film en stund. Sedan ska jag göra religion, no matter how I feel.

Morgondagen ser jag fram emot grande mucho! Psykologi, thumbs up! Samhällskunskap, thumbs up!(känns fortfarande underbart att känna så nu) och efter skolan drar jag till Soffe en snabbis för att hämta presentkortet♥ och ett usb, säga hej till soffe och fråga om hon är cool, pussa jordan och säga att han är knäpp ibland. Sedan drar jag tillbaka till stan och möter upp Matti vid fyra, dåå ska jag dra med han på en shoppingrunda! Eller okej, jag ska gå på en affär. Tur för han! Men han tycker om mig så mycket att han gör det med glädje :} Sedan drar vi till Midgård där det ska vara någon hippelihop grejs, bl.a. Promoe! Blir nog awesome =)

Nu fick min dator Bluscreen för andra gången and I don't understand why. Så nu ska jag skynda mig att publicera innan det all goes away :O Måste göra något åt min kära dator..

It's eating me from the inside
it tears me apart
and I don't know where to run.

23/04 - when it feels like your kicking back at life

in a good way

hello there, long time no see!
Idag vaknade jag upp stressad och något förvånad över att Sofia och Jordan fortfarande inte hade klivit upp(?) tycker dock jag hörde att Jordan pratade, så jag gissar på att dom var vakna but still in bed. Annars blir jag ju lite orolig såhär i efterhand. Drog till skolan, började dagen med en mattelektion som gjorde allt annat än kickade ass. Håller på med linjära funktioner och jag vill inget annat än kräkas när jag ser f(x) =-5 k=2 (4;-2) m FML säger jag. Högt också! Sedan hade jag samhälls, and finaaalllyyyy så kommer jag gilla samhällslektionerna, Lag och rätt håller vi på med nu. Det är både intressant men även, även, även något man förstår sig på och redan kan lite om. UNDERBART! När är nästa samhällslektion!? GIVE ME!! Nä...okej, inte så mycket..men typ!
Nu sitter jag vid köksbordet(SURPRISE PEOPLE! Jag ligger inte i min säng och är deprimerad och försöker traggla mig igenom plugg!) Utan jag sitter vid köksbordet, har böckerna uppslagna, worddokumentet redo, hjärnan påkopplad och jag har till och med bett om hjälp, vet ni vad depericering(?) är? I DO!

I helgen hade jag en awesome helg! Fredag, lördag och söndag = nice!
I fredags var jag barnvakt, typ en timma =] still awesome! chillade med syrran och hade det trevligt, stress gjorde mig i ordning tills jag åkte ner på stan och mötte upp Mattibabyboy, han tog mig i handen när jag skulle gå på systembolaget för första gången, jag fyllde 20 år gammal, jag är inte tonåring längre, jag behöver inte ordna utköpare(nej mamma, jag har aaldrig druckit systemalkohol förut), jag måste bli mogen(mognare), jag måste ta studielån för fortsatt plugg, jag ska flytta till umeå, jag måste påriktigt ta ansvar, and so ooooon. Coolt. Eller? eheheh. Efter stan drog vi till holmsund och chillade hos honom. Vi chillade så mycket att vi höll på att glömma bort att vi skulle möta bebbe och rabbe på hp, men vi hann! Så pizza blev det och därefter firades min födelsedag i Bebbe och Simons lägenhet, chillparty blev det men sjukt trevligt och roligt hade vi, iallafall jag! På hemvägen följde Rabbe med oss i väntan på hennes skjuts tillbaka till stan, då fick jag för mig att springa FÖR JAG HITTADE HEM!!! Jag hoppade i varje vattenpöl/slask jag såg, det var awesooome! Dock inte dagen efter då jag upptäckte att mina skor fortfarande var blöta, fast Matti hade varit fin och ställt dom vid elementet så dom var inte dyngsura som han sa att dom var först. Tack för det baby! ♥ På lördagen åkte vi in och såg på bio, efter att ha sovit halva dagen. Sedan åkte vi hem(hem denna helg var alltså hem till Matti) igen och chillade i soffan med resten av the gang, jag somnade dock innan filmen knappt börjat. Jag är känd för att sova, sova, sova dagen efter, and I like it!
Igår vaknade vi tidigt och Matti följde mig till bussen, jag drog till Soffe och Jorre, hon bakade och sedan fixade vi fikat för att fira mig när Mor,Far och bror kom. Awesomeness gott var det med fika och presenter!

Att ni älskar att höra mina dagar i nästan punkt och pricka? Det måste ni ju göra, annars skulle ni nog inte läsa. Höhö! Jag känner mig speedad, as usuaaaal! Nuförtiden alltså.

Så nuu ska jag lägga min energi på plugget. bye Bs.

when it feels like there's no air
when my brain is spinning
my heart stops
and I can't feel the ground.
How the hell do I fly?

17/04 - so you think you can laugh

Jag lyckades sova två timmar inatt iaf. So fun it was! Under sista lektionen idag skulle vi se på film och svara på några frågor under tiden. Jag satt rakt på stolen, pennan i handen redo att skriva. Men mina ögon slocknade och jag somnade med huvudet hängandes. Snygg stil, javeet!

Så nu gott folk, ska jag göra något som jag slutade med för väldigt länge sedan(iaf under skoltid), jag har just ätit middag och nu ska jag lägga mig och powernapa en stund. Sedan blire plugg. Så det så. Cause I can't focuuuus.