29/09(2) - This is who I am, this is my life, this is my journey.

This is what I give you today folk; En bild på mig + 10 fakta om mig.

 

  1. For thoose who doesn't know; Jag brukar kallas för Korven. Vill ni ha historien, fråga om historien.
  2. Jag är totalt värdelös i köket, no joke! Jag är riktigt dålig.
  3. Jag har otroligt svårt för att lita på människor och släpper sällan in de i mitt liv. Förutom här på bloggen, här är jag bra på att blotta mig.
  4. Jag är däremot väldigt bra på att "känna" om det är en bra eller dålig människa. (inkluderar ej pojkar, där är jag rätt dålig.) Fast jag brukar ha rätt angående dom också, bara det att ibland hoppas jag för mycket och inbillar mig saker och ting.
  5. Jag har grymt bra självförtroende, jag utstrålar styrka och mod(har jag hört), but that's not the truth. Jag har urusel självkänsla och känner mig väldigt sällan snygg nog, bra nog, smart nog osv. Jag känner mig aldrig tillräcklig.
  6. Jag har väldigt lätt för att prata om alldagliga saker. Men när det kommer till känslor, eller något problem jag har, så borde jag vända mig till mina föräldrar eller fosterföräldrar, jag vet att jag får och att dom vill det. Jag vill det. Men jag kan inte. Det går inte. Jag är bra på att uttrycka mig i skrift, men att forma dom där orden med min tunga och be om råd och hjälp. Det går inte, oavsett hur mycket jag vill. Det slutar alltid med att jag bor på mitt rum och drar täcket över huvudet.
  7. Jag älskar att skriva och ja, jag erkänner; jag är bra på det.
  8. Jag älskar att träna, tro det eller ej. Men känslan av att ligga helt utslagen på golvet är underbar. Jag är däremot jävligt dålig på att ta mig dit nuförtiden.
  9. I'll do anything for my family and friends. och ja, det gör nog dom flesta. Men jag menar verkligen vad somhelst. Ni är det bästa denna värld har och jag är glad att ni är i mitt liv
  10. Jag ångrar väldigt många saker jag gjort här i livet. Jag vet, man lär sig av sina misstag, och ja jag håller med. Jag önskar bara att jag kunde göra om vissa saker, och visa att jag faktiskt lärt mig. Typ inte gått ut skolan med urusla betyg fast än jag är jävligt smart. Jag skulle ha gjort många saker annorlunda. Väldigt många.

29/09 - Something to hold on to

Nu gör jag ett nytt försök med en sånhär blogglista. Eftersom jag bara fick en rubrik(Nej Mathias, dina räknas inte. Du är för knäpp.) jag ska försöka sluta mala på om samma negativa saker. Och till en början ska jag write about this!;

dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig.
dag 2 – en person jag vill träffa just nu.
dag 3 – innehållet i min väska.
dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.
dag 5 – en låt som får mig att gråta.
dag 6 – typ av killar jag faller för.
dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
dag 9 – bild på mig och min bästa vän.
dag 10 – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.
dag 11 – någonting jag oroar mig för.
dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på.
dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen.
dag 14 – någonting jag ångrar.
dag 15 – min favorit årstid och varför.
dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
dag 17 – vad jag åt idag.
dag 18 – en bild på det jag köpte senast.
dag 19 – min favorit film.
dag 20 – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
dag 21 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
dag 22 - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
dag 23 – mitt favoritprogram och varför.
dag 24 – min favorithögtid.

Vi får se om jag lyckas bättre än sist. Första dagen kommer idag. Eller imorgon..återstår att se hur svårt det blir med 10 fakta om mig själv ;D

28/09(2) - what if I let you in?

Sometimes I just can't understand why the hell the sun is always shining through my window and light up my room. Cause it's just a mess, it always will be. I don't know how to clean it up. I don't know how to repair all the damage that's done. How do you blow away the pain? What do you do when you feel so damn lonely, even when there's a hundred people around you that loves you.

You just can't feel anything but...pain, misery, lonelyness, darkness and that damn hope.

Hope about a sun that's shining and not just to fuck you up, hope about at least one day without pain, hope about love, hope about a future, about..dreams coming true.


What if I let you in?