31/10 - Here I am, fighting

Idag har, som jag skrev igår, varit en bättre dag. Klev upp rätt tidigt, för att vara mig, vid elva typ, tänkte vara duktig och äta frukost men det var så tyst där nere så jag traskade upp och råkade somna om. Klev upp igen vid ett typ och åt lasagne a la Marie, som förövrigt är så jävulskt gott! Sedan frågade jag om John och Mois ville följa med på en promenad, så vi tog varandras händer och traskade iväg. Himla skönt och det gick jävligt snabbt, alltid roligare att ha sällskap. Sedan tog jag en dusch och efteråt såg vi på DH i soffan. Sedan vankades det middag.
Drack kaffe och åkte sedan in med Marie till nordmaling för att köpa snus och hämta Jessica. När vi kom hem blev det filmkväll, as usual, fast denna gång slutade den abrupt. Filmen fick för sig att stängas av och alla gick tills respektive rum för att sova. Tror jag. Jag gjorde det iaf.

Eller sova ska jag inte göra än, ska försöka fortsätta skingra mina tankar genom att städa rummet(vilket jag hade tänkt göra tidigare idag men det blidde inte av), och rita lite.

fighting for my life,
försöker hålla huvudet över ytan
det går nätt och jämt
men jag är så jävla, jävla rädd.
Rädd för att tappa allt,
sjunka ner och ligga där på botten,
och inte ta mig upp.
Men jag vägrar, jag vägrar ge upp.
Jag vet att jag kan göra allt bättre än vad jag gör nu.
I'm stronger than this.
I'll keep on fighting for my life.
För någon dag ska jag inte överleva längre,
någon dag ska jag leva.

30/10 - Words of wisdom

Idag har jag. Sovit. I stora drag. Men vill ni ha det mer detaljrikt;

Vaknade tjugo över tolv(tror jag, osäker på klocktiden idag ;S) av att Kenneth skrek på mig att kliva upp. Hade stor lust att skrika "Men JAAA!" och sedan dra täcket över huvudet, men jag masade mig upp ur min varma goa säng där inga monster kan döda mig, klädde mig och gick ned. Drack ett glas juice och satte mig framför tvn en stund. Sedan kom jag på den briljanta idén att Jessica hade sin laddare hemma och vi har likadan, så jag sprang upp och laddade min telefon och blev kvar på rummet, tänkte bara kolla fejjan och blogga lite, meeeen jag råkade somna. Sov tills jag hörde att Jessica kommit hem och var inne i sitt rum och då ropade Mois att det var foodtime. Sedan satte jag mig i soffan en stund och därefter back to my bed där jag låg och var nörd och sedan gick jag ned och såg en halv film och sedan tillbaka i sängen och har tänkt sova länge med mitt huvud snurrar.

Jag har haft världens fetaste jävla huvudvärk idag för gårkvällen blev det "deeptalk" och det är brutal ärlighet jag behöver när jag är kaosig och målar upp en fet fasad om att allt är okej och jag mår bra och blabla. Men den där ärligheten och det där pratet blev too much så jag traskade upp på mitt rum och trodde påriktigt jag skulle dö. Panikångest är nog det värsta som finns i hela jävla världen, när det inte går att sluta gråta, när man försöker skrika rakt jävla ut men ingenting kommer fram och andningen börjar krångla och man får i princip inte in ett enda jävla andetag, hjärtat rusar som aldrig förr och det känns som att ens kropp ska explodera eller vändas ut och in. Det är då man verkligen tror att man ska dö. Tillslut blev jag iaf lugn och lyckades somna. Och dagen var alltså en "återhämtningsdag", det kallar jag det. Efter att ha fått ut massor ur sitt huvud och fått tokgråta lite så känns allting mycket bättre. Även fast inget egentligen är "löst" än, så känns det bättre och det finns mer energi till att orka göra något åt allt.

Imorgon kommer vara en bättre dag.

Jag ska ta mig upp i tid, plocka ihop på mitt rum, äta frukost(kanske vågar jag försöka mig på ett stekt ägg, gotta love it!), ta en promenad, ringa körskolan och jag lär garanterat hitta mer saker att fylla dagen med.

Hade planerat att gå ut på tisdag och fredag. Men med närmare eftertanke såå, I think I'll pass. Påriktigt denna gång.

Skinny bitch will come back!Dina ord åker rakt jävla in,

dom fyller hela min hjärna,
hela mitt hjärta och dom gör mig stum.
Dom gör mig blind.
Dom gör mig hoppfull.

29/10 - I've never been this fooled

Aldrig i mitt liv har jag varit så jävla otaggad på fest som jag var igår. But for my friends sake, så åkte jag iväg till Katie, hjälpte till att dekorera, klädde mig och la mig sedan och powernapade i hennes säng. Vid nio var jag fortfarande nykter, men bestämde mig för att ändra på det. Då började drinkarna gå och sedan bar det iväg till vårt hemmaställe, 5ive. Två tequila och en redbull vodka. Sedan fortsatte det och jag hade förbannat roligt och ignorerade allt jag kände. Tror även att vi slog rekord i dans också, det kändes som att vi stod där i evigheters evigheter och vi var inte särskillt torra efteråt.
Helt plötsligt var klockan två och jag begav mig hem till Katie sov som en stock. Vaknade upp imorse och hade förhoppningar på en almost perfekt dag, men man ska inte ropa hej innan man kommit över bäcken, eller vad fan det nu är man brukar säga. Anyways så bestämde jag mig för att göra det bästa utav dagen och packade ihop alla mina saker(trodde jag) och begav mig till das city.

Bokade en date med min syster and her man. Vi drog till Eurasia och åt mat(stört jävla gott!), sedan drog vi till Carlshem där jag bombarderade statoil och köpte godis för 80 spänn ♥ Åt litegrann och valde sedan att go with my sister, la mig på soffan och somnade omedelbart och sov till halv åtta då Kenneth&Marie kom och hämtade mig.

Nu har jag tagit en stört jävla välbehövlig dusch och nu ska jag däcka i soffan eller sängen och sova till morgondagen. Fast helst skulle jag vilja sova till på fredag, men nej, jag ska inte återgå till det. Så jag sover bara till imorgon. Sounds good.

Och ja, jag glömde min fucking mobilladdare hos Katie, så om det är någon som vill mig något behöver ni inte engagera er så mycket i sms:ande eller att ringa. Fast imorgonbitti kommer Mois hem och jag hoppas så jäääävla mycket att vi har samma. Hold your thumbs!

You made me insecure, but so damn sure.
You took my breathe away.
I remember every word you said.
I remember the dreams we made.
I've never been this fooled before.

Never more.