28/06 - I can't see an end

and I don't want to see it
and I don't think it exist in this chapter.
This chapter, is the whole book, under this chapter.

and I kind of love it.

Tisdagkväll och jag är helt död. Jobbade hela förra veckan, ledig lördag och söndag då jag spenderade midsommar i Kålaboda hos Po. Det blev den lugnaste midsommaren på evigheter, middag hos hans bror och lite chill, sedan åkte vi hem till Po och tog det bara lugnt. Grymt skönt var det måste jag säga =) Igår var det jobb och jag gjorde en liten fet halvtabbe där på kvällen, men ingen skada skedd iallafall. eehehehe! idag jobbade jag 7-16.30 och det är både det lugnaste och det drygaste passet, men jag gillart! Imorgon är jag ledig men ska in med kvart över åtta bussen och gå på möte. Ska även svänga förbi hos systrarna om dom är hemma och ska försöka hinna med stan en sväng. Jag har många saker på min Behöver Lista. Vet dock inte riktigt hur jag ska prioritera det, smink, kläder, almanacka+pennor osv, "nyttiga" saker(såsom en ram, pärm, hårddisk, och jag tror kanske att almanackan går under denna kategori också.) Men iaf så har jag en svag känsla av vad som kommer gå först, liiite smink, och liite "nyttiga" saker. Kläderna får vänta tills lönen kommer in. Plus att det är sommar nu och då har man knappt på sig kläder och på jobbet spelar det inte så stor roll hur man ser ut.

Ska försöka ta en hyfsat tidig buss hem så jag hinner sova massor till klockan 12 då jag börjar jobba på onsdag. Faaast (evve, jag hoppas du läser det här, jag är waaay to lazy för att ringa eller smsa), funderar på att sova i stan och ta en buss in vid 10-11. om det går någon vill säga.

Jag kommer på mig själv ännu en gång med hur mycket jag älskar att blogga, man får som ordning och reda på tankarna då. Superduper!

Samtidigt som jag trivs till 100 på jobbet så önskar jag att det vore liite mer ledig tid. För ni finns det inte mucho tid över till vänner, solning, Po, familj, sena nätter, andning osv. Men eftersom jag inte har något inplanerat efter sommaren än så får jag väl njuta av dom sakerna då. Iallafall mina vänner&familj om dom har tid över för lilla mig då, sena nätter, andning och jag hoppas det blir mycket Kålaboda =)

Nuu ska jag sluta skriva, fast jag skulle kunna hålla på länge till, men jag ska gå ned och äta en macka sedan lägga mig i och sova. Så.Jävla.Skönt!

when that smile shines
the stars and the sun doesn't exist.
when that touch feels,
chocolate is like liqourice.
when that voice speaks out loud,
all the songs is like a sound from a mosquito.
It's just amazing.


En bild på mina bästa flickor får ni också.
Jag saknar er älsklingar! ♥

23/06 - Here we are, staring at the future

Jag har nu varit på tre dagars inskolning och även min första riktiga jobbdag. Hemtjänsten i Nordmaling har fått mig i sina händer. I början var jag livrädd för allt, även för inskolningen, även fast jag då bara skulle följa med en person och kolla lite. But here we are, jag är inte rädd alls längre, åtminstone inte för det där jobbet. Det går bra, det är roligt och människorna man möter är helt egna. Vissa är hur gulliga och ”lätthanterliga” som helst, vissa är grymt roliga, vissa är väldigt petiga och jobbiga(om man nu får säga så), men det slutar ändå med att man tycker om dem allihopa. Även ifall jag inte hunnit träffa alla, men de jag mött är underbara. Kollegorna(fan vad härligt det där kändes att skriva, I’m growing up!) de är trevliga, hjälpsamma och grymt sköna. Så jag trivs och ser fram emot de kvarvarande 7 veckorna jag kommer spendera där!!

 

About the boys, så är det inget s efter boys. About the boy. Jag träffar en grymt gullig, knäpp, snäll, fin, snygg, galen och rolig pojke, eller man. (när blir de män egentligen?) Det är som sagt ”bonden” som jag nämnt här tidigare, men nu känner jag bara för att ge honom några extra rader. Han gör mig sådär jävla glad och får mig att känna mig trygg och säker. (Ibland ska man faktiskt tacka alkoholen för att den gör att man inte bryr sig om man väldigt uppenbart blir dissad, men tillslut lyckades jag få honom på min krok ;) ) Puss på dig min sköna böna! Från din bönburk.


Jag drar till honom i helgen och firar midsommar där, thank god att jag är ledig då! (Ledig, det kändes också bra att säga. Jag gillar att låta/vara vuxen.) Sedan återgår jag till arbetet och drar in lite pengar till hushållskassan(ja, jag vet, många vuxna termer här. Men hey, låt mig njuta! Ska snart bli normal igen. Och ja, jag överdrev lite med hushållskassan…än så länge i alla fall! Nu går pengarna till välgörenhet, sådant som smink, busspengar, godis osv! På onsdag är jag ledig och ska på möte klockan 10.00 i stan och efter det(Soffe&Evve, jag räknar med att ni läser annars lär ni som vanligt få ett samtal i sista minuten) så drar jag till Ålidhem/Carlshem(Ni väljer place!) och chillar! Vad säger ni om lite jordgubbar och glass? I fix! (Låt mig vara vuxen. )


Jag saknar mina flickor så jag spricker! Jag saknar även Per, jag vet inte om du läser det här, men OM du gör det, så saknar jag dig! Och även om han inte gör det så slår jag vad om att han ändå vet om det. Han var och är fortfarande en utav de bästa.

 

Nu ska jag packa min väska och äta något. Och försöka fixa internet. (Jag skriver i Word nu och när ni läser detta har lillaAnja varit teknisk och ordnat internet B) )

15/06(2) - up, up and away

Nu är jag vaken, har klätt på mig och...inte gjort så mycket mer. Om tio minuter måste jag tralla iväg till bussen. Inom tio minuter måste jag, borsta tänderna, fräscha till facet(råkade sova i smink, wopps), packa väskan rätt, inte glömma något, ta på mig ett par jobbiga knytskor. Men vadå, jag behöver väl inte stressa?


höhöhöhööhöhöhöhöhöhöhöhöh hejdå. tillbaka på fredag.