28/7 - do you wanna bang that?

Sofia påstår att jag är dålig på att uppdatera. Jag förstår inte riktigt vad hon menar..hmmm......*thinking*

Jag sitter på hennes soffa nu och rapar ikapp med Jorre, eller han har rapat färdigt och ligger och ska sova nu. Jag rapade dock inte lika stora rapar som han, så vi ligger nog lika.
Jag luktar svett. Och smuts. Elise skulle nog säga bajs, men nej, hon bara ljuger. Jordan luktar däremot himmelsk bäbis. Jag trivs med att skriva bäbis med ä, fast bebis med e är också fint, beroende på hur man uttalar det.

Jag svamlar om absolut ingenting nu. Så nu ska jag försöka vara vettig och skriva om det jag vet att ni alla vill veta! höhöhöhöh....

Idag slutade jag tolv, när jag gick(punktering på cyklarna) till den sista panshisen så rann(inte bara blött och klibbigt, det rann) svett på min rygg. Skönt. Efter jobbet traskade jag till bussen och åkte iväg till familjen Qaisi/Lundholm. Vi har skrattat lite åt Jorre, Soffe, Mike och andra saker. Dom är en väldigt rolig trio måste jag säga. Vi har även ätit pizza(jag) och glass. Såklart! Glass är ett väldigt stort måste på sommaren. Fast just nu är jag dock väldigt sugen på en iskall öl och lite mys. Men nejnej, inte det. Får väntas till nästa helg då jag är ledig. Imorgon blir det först stan och träffa Nicolina och cruisa runt lite och sedan ska Soffe, Evve&Jag traska på stan lite och shoppa. Sedan drar jag hemåt till skogs och på lördag vankas jobb och (Sofia bryter ihop i skratt och säger att hon känner sig som mormor när hon*gör något med handen**fortsätter skratta* sedan gick hon) och fira broder som fyller år idag och på söndag blir det mer jobb. Måndagkväll tror jag att jag drar till kålaboda till Po och på onsdag blire mer jobb, såklart. äh,pengar är braaa och jag trivs på jobbet fast haatar att inte få dricka öl eller umgås med vänner när jag vill. Blir tokig.

Nä, nu ska jag traska iväg till nästa lägenhet! pussba

27/7 - äter jag väl upp det

Ni har hört den där lilla tjejen som sjunger om när hon äter frukost och får fil på fingret, hon finns på youtube, minns inte vad det är man ska söka på. Men iallafall, ni som sett den och vet vad jag pratar om, i slutet på detta inlägg, ha henne melodi och röst i huvudet när ni läser.

När vi var yngre så sa vi alltid att vi bodde i Dårarnas Paradis. Skolvägen 6 där det fanns 7 barn, 2 vuxna och lite djur bosatta. Det var roligt och vi var alltid knäppa. Jag är där nu, Lögdeå skolvägen 6, hos min mor&far + bror + hund + katt. Man blir lite knäpp här har jag just fått bekräftat. När jag nyss kom ut från toaletten så tog min mor händerna runt mitt huvud och skakade om mig lite och sa att jag var knäpp..Jag undrar varför jag..hmm...Jag förstår inte riktigt. Menmen! Ni kanske har något svar på det?

Här är iallafall sångtexten jag kom på när jag satt på toaletten och kissade alldeles nyss somsagt, hoppas ni tycker om den =)

"Jag sitter på toaletten och ska kiissaaaa!
Kanske släpper jag iväg en prutt!!
Om jag trycker liite hårdareee…men det kommer ingen pruutt..
Så jag tar lite papper och viker ihop deet, sedan torkar jag miiig.
För jag vill inte lukta kiissss! Som pensionärerna som ibland luktar kiss och baaaajs,
men dom är ändå rätt naaaajs!"

Nä, nu börjar jag bli lite trött, har varit pigg heeeeela dagen! höhöhöhöh. Godnatt!


13/07 - I've got a confession

Jag saknar Po så jag håller på att bli tokig nu.
Jag och Isabelle hade en diskussion om detta idag på jobbet; Innan man lämnar mannen så får man i princip ångest över att man måste göra det, de två följande dagarna och kvällarna är hemska och man vill bara tillbaka. Sedan är det lugnt någon dag, men sedan sådär runt femte dagen utan honom, då håller man(jag/Isabelle) på att bli tokig påriktigt. Och det stämmer mycket riktigt, idag är det fem dagar jag varit utan honom och jag håller på att go nuts! Jag tror även att man blir lite extra tokig för att snaaart får jag åka till honom igen. På fredag 11.00 kommer jag börja bege mig uppåt. Jag längtar. Jag ska pussa honom när han är på gränsen på att bli less, för han får inte bli less(han kan iof inte bli det på mig, höhö! Vem kan det liksom?)
Jag är så jäkla tokigt nykär så det finns inte. =)

Nu till arbete;
Att jobba på hemtjänsten blir bara mer och mer intressant för var dag som går. Idag har vi sprungit efter en person 5 gånger. Vissa personer som man verkligen trott hatat en i början har börjat älska en och kärleken är minst sagt besvarad. De flesta man möter är som jag sagt tidigare, så otroligt härliga och söta. Jag förstår inte hur jag tidigare kunde säga; "jag kan jobba med vad somhelst, bara inte på ålderdomshem eller något, det vägrar jag." Jag skulle lätt stanna kvar på hemtjänsten hur länge somhelst. Måste bara fixa körkortet, det skulle underlätta en hel del. Tack återigen pappa för att du ordnade jobbet åt mig! =)

Nu ska jag lägga mig och se på Sex & The City och sedan sova. Förhoppningsvis slipper jag läskiga drömmar om barn, och helst skulle jag även slippa dom fina underbara drömmarna om barn också. Jag vill stadga mig och skaffa barn snaaaart. Vill bli vuxen! Men det får nog vänta ett tag till.

Måste även meddela att jag längtar till på fredag som en tok, dels för det ni redan läst Poooo :*, men även för att vi ska till Åsele. Jag har inte varit ute och haft kul och träffat människor sedan studenten. Blir tokig! Men så kan det vaaa...int lätt när man är liten. höhöhöhö


puussss