30/01(2) - don't let me in

what if I loose once again?
I take the chance. Cause this is awesome!


Jag har duschat, sett handbollen och blivit väldigt arg. Nu pratar jag med Kakan och borde verkligen städa rummet. Men det känns så hopplöst jävla jobbigt. Ändå bara jag som är här inne liksom, so what's the point!? ;O

MEN! Nu, ska jag packa väskan, lägga mig i sängen och se på Community och sedan sova.

goodnight people

30/01 - don't let me go

Jag ligger i sängen som jag gjort i princip hela helgen, förutom då jag legat i soffan. Så fruktansvärt skönt har det varit, fast även äckligt långtråkigt.

Jag ska fortsätta se lite på Community nu, sedan ska jag hitta orken till att gå och duscha och även städa lite på rummet. Det behövs fortfarande..wopps..

Jag vill ha imorgon nu så badly, det blir ingen träning för mig. Så istället går jag hem till Kakan direkt efter skolan och har det trevligt =) Men på torsdag taggas det träning!

Studentmössan är beställd nu också, känns galet!

28/01 - I saw your pretty face

and I vomit.

Sitter på skolan och är glader. Ska skriva en debattartikel som jag fortfarande inte bestämt ämne för och även jobba med PARB. Vid två kommer Mois och hälsar på mig en stund. Awesome!

Egentligen var det tänkt att det skulle festas ikväll. Men jag tackade nej! Vad hände..? Blir istället goskläder och placera mig i soffan med en fet godispåse och se på handbollen och någon film. Jag taggar kvällen!!

Det är helt galet vad vissa saker kan göra med en. På två veckor har jag varit på två träningar och spelat en match och jag känner mig redan helt jävla lycklig i själen, allt känns meningsfullt och livet känns bra. Jag hade tänkt att bara träna på torsdagar med U21, men på bussen till skolan idag satt jag och tänkte och jag kommer inte kunna vänta till på torsdag. Så det blir träning på måndag också!! Jag längtar redan som en galning.
Känslan att ha klister på fingrarna, leka med bollen, studsa, passa, springa. Helt galet underbart! Och uppvärmningen när jag står i mål är obeskrivlig, det kommer boll på boll på boll. Jag finner inte ord. Jag fattar verkligen inte hur jag kunde lägga av. Eller jo, jag förstår det och kanske var det bra. För nu har jag hunnit ta mig samman och psyket är med stabilt. Så nu ger jag inte upp så fort en pass far fel eller jag släpper in för många mål. Nu kan jag ta det, man far ju på träningarna för att bli bättre. gaah, ge mig måndag bara!!

Nu, plugg!!