31/12 - what about the promises?

Kliva upp tidigt..Jo tjena! I'm still in the bed! Skickade emergency sms till Katie och Nico. Jag är allt annat än nöjd än valet av kläder till ikväll, mitt hår ser ut somfan(nu pratar jag om utväxten), jag har inte smink nog med mig, jag har en klumpfot. Men mina flickor är bra på att cheer me up! Katie; "Ingen kommer ändå titta längre ned än till din röv. Så ta det lugnt :*" När jag började gråta i telefon med Nico så började hon skratta åt mig. Fast hon löste ändå alla mina problem. Jag avgudar helt ärligt mina girls. 

Jag borde kliva upp ur sängen nu(jag lovade Nico att göra det för en timma sen. Jag fastnade lite). Måste bege mig till duschen, sedan dra på mig kläder, fixa håret och dra iväg till Katie och fixa resten där. Jag mår helt ärligt dåligt över att jag inte kan ha klackiskor på mig ikväll. Nyårsafton = klackiskor!! Men inte detta år. Tydligen. Fml. Klumpsko och en converse får duga.
Men nu, ärligt, nyårslöften? Why? som jag mest troligen skrev om förra året. Men varför ska man ge löften om en livsförändring när det enda som ändras är en siffra när man skriver året? Bestämmer man sig för en ändring kan man göra det när somhelst. Och för att ändra något i livet måste man verkligen kunna bestämma sig, och vad är det som säger att man är ju där och är helt övertygad om att göra något bara för att det blir 1 Januari Nytt År. Det är ganska stor chans att man failar med sitt löfte eftersom man egentligen bara gör det för att ha ett Nyårslöfte.
Jag är så negativ att jag blir charmig ♥
Duschen ropar!
and you make my heart go for a race

30/12 - he kissed her

Sitter i systerysters soffa och ska gå och steka ett ägg och göra den godaste mackan i hela världen. + varm choklad, of course!
Idag har varit en mucho grande bra dag, igen! Åkte ner på stan och gick en sväng på Gina Tricot, kände för att spendera lite pengar och bli fattig(are), blev däremot rikare på kläder, alltid ett plus!
Sedan träffade jag Mr.S with friends, satt på station och drack kaffe, sedan skiljdes våra vägar åt och jag åkte hit, till E&E;s place. Jag möttes av...ja...totalt kaos. Satte mig ned i soffan(efter att ha zickzackat påvägen och sedan stuvat undan lite saker i soffan). Jag satt i ca10 min men fick fysiskt ont av att se, så jag städade. Nu ser man iaf golvet! Fast dom har lite kvar att göra när dom kommer hem =)

Sedan kom Mr.S på besök. Underbart trevligt! Tror jag funnit en människa som är knäppare än mig och det är really fun!! Nu har han begett sig hemåt och jag har gjort två ûbergoda mackor som jag även hunnit äta upp! (inser nu att jag började skriva detta inlägg, sedan tog jag en paus ;p ) Nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan efter att jag bäddat den, dricka upp min choklad, playa på Sex and The City(som Sonny inte ville se, kan inte förstå varför :O höhö!) och bara ligga och känna mig glader!
Imorgon blir det en dag till att göra mig fin och fräsh och flickig. Ska kliva upp tidigt så jag inte få världens sämsta kväll utifall jag vaknar upp och är stressad och har en dålig hårdag. Det är något som kan förstöra ett helt jävla dygn för mig. But not tomorrow! =)


when the truth
is beautiful
when the hope
is strong
when the smile
keeps on smiling

29/12 - Who's the one that will

Jag sov som en stock inatt, vaknade 07.23 insåg att jag kunde sova nästan två timmar till, vilket jag också gjorde. På sjukan införskaffade jag ett nytt, svart, snyggare gips! Han tvättade även mitt ben och min fot vilket jag uppskattade väldigt mycket och brydde mig inte alls om hur äckligt och fult det var. Jag njöt bara!
Efter det så satt jag på kaféet på östra och tryckte i mig choklad.

Nu ligger jag i sängen och försöker fundera ut vad det är jag har planerat. För det måste vara något för annars vet jag inte riktigt varför jag åkte hem med tanke på att jag kommer åka in till stan imorgon igen och vara där till söndag. Eller så kände jag bara för att sova hemma en natt. Jag vet inte riktigt vad jag tänkt.

Imorgon vet jag däremot vad jag tänkt! Då måste jag gå på stan och shoppa vilket jag tänkt för länge men fortfarande inte gjort! Sedan sover jag hos systeryster där jag ska ta ett bad, för det kan jag ju faktiskt göra om jag har foten utanför. Så det så!

Imorse vaknade jag upp med en ännu värre hosta och en smärta i halsen som jag hatar. Not okey! Mitt huvud värker också nu så jag funderar på om jag ska kura ihop under täcket och pn:a en liten stund.

Jag vill skriva hur mycket somhelst nu, men det ska jag inte, istället ska jag ha dom tankarna för mig själv och njuta. Så det så =)

Tror min dator har något fel också, då facebook laggar ihop alldeles för ofta och länge nuförtiden, och nu märker jag även att det tar ett tag för bokstäverna att komma fram nu när jag skriver här. Grr...