24/04 - sometimes you just wanna run

Gårdagen var helt jävla amazing! Förfestade hos Katie med Nico, Ronja och Tirri. Fula och sjuka bilder togs och skrattades åt, bh-storlekar snackades, utomjordingar diskuterades, jämställdhet likaså and so on. Sedan bar det iväg till Five där jag helt plötsligt nådde den perfekta dimman och dansade med Nicolina på högtalarna, och med Katie så skulle jag gå framåt lite snyggt genom dansgolvet men glömde att jag stod uppe på scenen, så när trappsteget ner kom så låg jag där på golvet bland alla människor och dog av skratt och fick en hjälpande hand av Katie.
När det var färdigt på krogen kom min Rabiesflicka and her friends och hämtade upp mig där det bjöds på mer alkohol och ut på ett kort litet äventyr där jag även mötte en Röd kille som skrämde skiten ur mig och hoppade in i bilen. När vi kom hem till Rabbe låste jag in mig på toaletten och pratade i telefon med den omtalade Göteborgarn och när vi lagt på gick jag raka vägen till madrassen och somnade sjungandes;"love and married, can't danananana, love and married, can't danananana, love and osv.." Jag hade låten på hjärnan när jag vaknade imorse också.
Kan bara säga att det var helt klart en utav dom bästa utekvällarna jag haft! Det var perfekt!

Imorse åkte jag och Rabbe back to Nordmaling, jag for till Lögdeå och hon till Mo. At home befann sig, Sofia, Evve, Mike, Lukas, mormor och mor&far. Vi åt mat och massor med godis. Och då dök Rabbe upp och hjälpte mig med tårtan. Sedan fick jag underbara presenter som allihopa kommer komma väl till nytta. Därefter fikade och de flesta hamnade nog lite i koma. Men det är så det ska vara! Följde med Rabbeflickan en bit hem och sedan gick jag raka vägen hem till sängen och sov en timma och gosade med Bögen som förövrigt är den snyggaste och goaste katten som finns!

När jag kom hem till Järnäs så var The Detts nere vid klipporna så jag tog på mig en tjocktröja och traskade ner dit (jag joggade faktiskt också, så jäävla skönt.), där var det cosy as usual och nu märks det att sommaren är på g! När vi kom hem tog jag en välbehövlig dusch och sedan hade Moa och Jessica ordnat gurka, morötter, melon och dipp. Så vi placerade oss i Jessicas säng och såg på Johan Falk.

Iallafall, Underbara två dar!

Men ändå (ni förväntade er väl inte ett helt inlägg med bara positiva saker? Haha!) så är det något som är kaos i min hjärna och gör hela min kropp kaosig och jag är rätt less på det.

Nu ska jag iallafall försöka sova, om inte en trevlig filur loggar in på msn =)

21/04 - chillin at Jessis place!

the place to be helt enkelt!

Idag har jag, precis som alla andra dar detta lov; inte gjort en enda jävla vettig sak! hehe...Jag har med andra ord verkligen lov! Det är sköönt! Ska istället plugga jävel när skolan börjar igen! =)

Igår fylldigade jag 19 hela år! Fränt va? Yes my dear family, jag är snart 20 år och får köpa min egen alkohol. Ännu bättre, jag går snart ut sista året på gymnasiet och tar alltså studenten! Likamed = jag kommer börja jobba eller plugga där dom vuxna människorna pluggar! How does it feel? Jag är inte 12 år längre, eller 8 eller vad det nu är ni brukar säga! Och jag ropar inte längre på pappa när jag ska sova på kvällarna och jag kan duscha heeelt själv! (och jag behöver ingen vän som torkar mig i röven efter jag bajsat). Hur känns det för er? För mig kan jag ju tala om att det känns förjävla bra! Dock liite skrämmande! Men ack så skönt det kommer vara när man får egen inkomst och får flytta till ett eget ställe och kanske skaffa sig en Karl! Då ska jag bjuda på fika någon gång, kaanske till och med middag. Åtminstone nån gång under alla år! :D ♥

Nu ligger jag i Jessicas säng och vi datanördar med varsin dator! Har sett på serien Johan Falk, som dock har längre avsnitt än en serie, som en film ungefär, och den är sjukligt bra! Jag rekommenderar den! Speciellt för dig Evelina om du inte sett den. Kriminalserie som är grym! Vi ska strax fortsätta se den, hoppas jag =]

Imorgon bär det av till Umeå med Rabbe(som torkade mig i röven),(ännu en parantes, måste bara säga, hur ofta kan man gå på krogen och säga till en främling, "hej! Det är är min barndomsvän! Vi dricker alkohol lagligt tillsammans nu och för flera år sedan så stod vi på min toalett och hon torkade mig i röven!" Hur många är det som har vänner sedan man varit liten som till och med torkat en i röven? inte många skulle jag gissa på. Tack syskon för att ni vägrade hjälpa mig när mor&far inte var hemma! Det gjorde så att jag och Rabbegumman har ett roligt minne att dela med oss av när vi är onyktra och obrydda! Dock så är vi rätt obrydda nyktra också.) Iallafall så åker vi in till stan imorgon och åker hem till  henne, gör oss  redo för partey, åker till Katie där brudsen kommer vara, förfestar och är tjejiga, sedan åker vi till Five och sedan tar jag Rabbe i hand för att fara hem till henne och sova så jag är pigg för Lördagen!
På lördag åker jag, rabbe, evve, sofia och Mike till Lögdeå och rabbe till Mo, och då blire kalas med tårta! Efter det har jag inte riktigt bestämt hur jag ska göra! Det återstår att se! Jag är ingen planerare riktigt =]

nuu ska jag fråga jessica om vi ska se mer Johan Falk =]

Fick förövrigt ett paket på posten idag som innehöll fyra Japp och en söt lapp! Det var det bästa denna vecka kan jag helt klart säga!! =)

pussisar!

19/04 - Såhär mysigt tidsfördriv medan jag väntar

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär? -Japp!
Blivit dissad? - Japp!
Rymt hemifrån? - Japp!
Skolkat? - Japp!
Sovit utomhus? - Japp!
Gråtit i skolan? - Japp!
Spytt i skolan? - Japp!
Velat bli modell? - Japp!
Gjort något dumt som du skrattar åt idag? - Japp!
Ätit sushi? - No way José!
Varit på scen? - Nähädu!
Retats? - Japp!
Blivit nerslagen? - Try that one!
DU:
Svär? - Japp!
Sjunger bra? - Haha!
Duschar dagligen? - Japp!
Tränar? - Ska vara med i Chokladätar Mästerskap snart! =)
Vill du gå på högskola/universitet? - Japp, fast inte än.
Vill du gifta dig? - I need the man first!
Vill du skaffa barn? - Oja!
Tror du på dig själv? - Ibland
Kommer överens med dina föräldrar? - Nu gör jag det!
Gillar åska? - Ja, oja!
Ber? - Nope.
Går till kyrkan? - Nope.
Sover med gosedjur? - Bamse är alltid med!
Tycker inte om?  - Korv, Lakrits, idiotiska människor, ensamhet.
Dansar i regnet? - Det är en självklarhet!
Sjunger i duschen? - No way José!
VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade? - Eros ♥
Du pratade i telefon med? - Mois!
Du msnade med? - Mikael =)
Du smsade med? - Katie
Du kramade? - Jessica
Du skällde på? - Måste nog vara Eros.
SENAST DU:
Skrattade? - Idag med Mois. The Big Dett!
Grät? - Pinsamt. Igår grät jag pyttelite. För att jag inte hade choklad..
Tuggade tuggummi? Ingen aning.
Drog ett skämt? - Det var nog igår I think.
Sjöng en sång? - Sjöng för Mois igår, hon uppskattade det!
VAR ÄR DU:
Vad ser du utanför ditt fönster? Träd.
Lyssnar du på musik just nu? - Papa Roach - Hollywood Whore
Vad har du på dig just nu? - Linne&Shorts
Vad har du på din datamusmatta? - Don't got one!
TROR DU PÅ:
Mirakel? - Naah..vet inte.
Magi? - Antagligen!
Kärlek vid första ögonkastet? - Vi får se! =)
Gud? - Neveh
Satan? - Ja! Nä.
Spöken? - Ojah!
Tomten? - Jag hatar dom.
RANDOM:
Vilket land skulle du vilja besöka? - Irland, Usa, Spanien, Kuba, Argentina, Frankrike osv.
Hur många plattor äger du? - Vet faktiskt inte.
Hur många kuddar sover du med? - tre, sover dock inte på dom.
Dricker du mjölk? - Har faktiskt druckit det dom senaste dagarna ;O
Person du hatar mest? - The Blonde Bitch faktiskt. Och sedan kan ju listan göras lång. Men hon är nog högst upp.
Tror du att Gud är en tjej? - Borde jag inte först tro att Gud finns?
Vad borde man uppfinna? - Gratis pengaautomat! hehehe
Är du hälsofreak? - eeheee
Vilket är det värsta vädret? - Snön och kylan.
Lekte du med Barbie som liten? - Ibland med Rabbe och Bella, men helst lekte jag bilar med bror!