28/07 - PSYKOS

känner du som jag?

Shakespeare, oh kära shake. Jag ska skriva en artikel om honom, kommer bli sjukt intressant! Är så jäkla motivierad. Vem var han egentligen? Hur många gånger ställer man sig inte den frågan under dagarna...Ska bli så himla kul att påbörja det här nu ikväll och äntligen bli klar, efter sisådär ett år. helt underbart!!

Egentligen; Shakespeare. Vem fan bryr sig? Totalt ointressant. När jag sitter och ska skriva på en jävla restuppgift från tvåan(eller var det ettan?), så flyger mina tankar iväg till; så jävla fail jag är ibland!! Hur lyckas man få en så simpel(men tråkig) uppgift, hängandes efter sig såhär länge? Jag blir så less!! Mitt huvud värker och jag vill bara sova. Är trött som ett svin!

SOV ÅT MIG!

Men! Nu ska inte mina tankar få hindra mig, för jag vet att jag kan uppgiften, skriva is my thing. Men det är sjukt tråkigt att leta fakta, but I shall do it! För jag vill ha bort alla jävla restuppgifter. Ärligt talat så ligger jag risigt till i skolan. Fan att jag ska vara så hemlighetsfull angående min skola och allt plugg. Stänga ute all hjälp eller ljuga och säga att jag lämnat in saker och ting. När jag egentligen inte gjort ett piss. Nu har det gått lite för långt...Men jag är fränast och kan fixa det! Det mesta är iaf som sagt skrivsaker, så det är lätt. Bara jag lyckas trycka undan alla mina fladdrande tankar. Det är dom som stör.

Så nu, focus! Borde egentligen stänga av mobilen och logga ut från msn. Men...Nä.

See yaaa!! Om inte Shaken slukar in mig i hans värld totalt och jag hamnar i någon psykos och tror att jag är hans fru. Eller nåt..Jag skriver här istället, för att fördriva tiden. Jag kom på mig själv nu. BUSTED! Så..nu lämnar jag er. Have fun!

Vi kan ju hoppas på att det finns ännu ett inlägg klockan sju eller något där det står simpelt; DONE!knubbsäl.

27/09 - Verkligheten springer alltid ikapp mig

Men någon dag ska jag fanimej lyckas. Jag är ju som en jävla marathonlöpare nu.

Vad jag gör vaken nu? Jag klev upp halv fem för att jag ska komma i tid till skolan. I vanliga fall behöver jag egentligen bara kliva upp halv sex om jag ska duscha och så. Då hinner jag precis i tid till att vi måste åka in till bussen. Men på senare dar(veckor), så har jag fanimej inte förmått mig att ta mig upp. Det största problemet har inte varit min trötthet, utan "vadfan ska jag ha för kläder på mig." Men nu tänkte jag kliva upp halv fem, dels för att det är på något konstigt sätt lättare att kliva upp såhär übertidigt än bara tidigt, men även för att nu har jag gott om tid på mig att duscha, fixa håret, sminka mig och välja kläder.

Jag har till och med hunnit spela spel. Världens sämsta I guess..Men jag älskar totalt värdelösa spel som man hittar på jesper.nu. Här hittar ni det. Jag vet att ni vill spela.

I'm sorry about all the bad things I do,
but sometimes that's the only way I know,
that I can survive on.
and I want to survive.

Nu återgår jag till att vara tjejig.
Det kan behövas ibland.


24/09 - Ge mig frihet

Jag vill kunna tagga ned. Enda gången jag lyckas med det är när jag sover, men inte ens det lyckas jag med. Jag vaknar femtioelva (varför använder man alltid siffran femtioelva som inte ens är en siffra eller ett nummer? ;S) gånger och känner bara stressen för att måsta hinna somna om så att jag vaknar och är pigg och hinner allt jag måste hinna. Men grejen är det att jag är trött och vill sova 24/7 och även då jag inte har något för mig och försöker sova mitt på dagen men det går inte, då sitter jag istället bara och tänker på hur mycket jag har att göra istället för att bara göra det!!

Vad FAN lider jag av!? Jag blir så less på mig själv. Men jag orkar inte. Jag har ingen motivation eller något alls. Dom få gångerna jag suttit ned och kollat på exempelvis ngn läxa eller restuppgift så det enda som dyker upp är; "det här kan jag inte.." men jag kan ju! Jag vet att jag kan! Men jag har präntat in i min hjärna att jag inte kan längre!!


ÅH! Jag är så jävla inihelvetes less! Tiden går alldeles för snabbt och jag blir tokig på det!!! Jag vill bara pausa allt. Hela världen. Förutom mig själv. Jag vill pausa alla människor runt omkring mig, jag vill pausa all trafik och allting. Hela jävla världen. Jag skulle vilja att folk slutade prata med mig och att jag fick låsa in mig i mitt rum och vara där tills jag hunnit göra allt och att när jag kommer ut ska jag komma tillbaka till samma sekund som var när jag låste in mig, så då har jag inte missat något alls under tiden som jag jobba ikapp allt jag missat. Fattar ni..?

Jag vill ha mer tid.
Jag vill ha mindre tankar.
Jag vill ha mer ork.
Jag vill ha mindre ångest.


Nu är det såhär alldeles för mycket känslor igen. Kan inte det bara gå över snart..?