28/10(2) - Life is like a jojo

Det snurrar

Nu har jag skrivit på naturkunskapen, tvättat och hängt tvättat, dammsugit, plockat bort från diskbänken, gosat med Eros, pratat massvis i telefon och nu ska jag gå upp och ta en dusch. Sedan städa rummet eftersom jag drar iväg till stan imorgon och när jag kommer tillbaka på måndag har jag min Adam med mig, så det måste vara fiiiint =] hehe..

Måste även hinna packa för helgen. Jag har haft fetaste beslutsångesten över vad jag ska göra och var jag ska vara i helgen, sedan bestämde jag mig, Adam fredag och chilla, lördag krogen nykter. Men nuu har jag fått för mycket samtal så nu vet jag inte lääängre. Beslutsångest igen! BAH! Kan inte alla bara sluta vilja ha mig? Höhö..åh vad jag älskar mig själv..Nä, men jag velar iaf mellan Håkmark där i princip alla mina vänner kommer vara förutom Adam, eller hos Adam, där Adam kommer vara. Sååå..kommer jag bli bruden som väljer pojkvännen före sina vänner, eller bruden som väljer sina vänner före pojkvännen? Nä, inget utav dom! Jag varierar. Det hänger inte på folket, utan det hänger på om jag ska dricka eller inte. Och med tanke på att jag varit sjuk, och vilket jävla stort kaos det är i min hjärna och har varit ett tag nu, så tror jag att jag ska skona mina vänner från mig och alkohol. Hehe! Pallar inte spåra. Pallar inte dricka. Så cosykväll med Adam och nykter lördag på krogen med mina friends + Adam. + massa annat random folk som alltid är ett plus i kanten.

Okej, nu har jag clearat i min hjärna igen! Skrivning funkar alltid B) DUSCH!

28/10 - Somebody told me

Det är en rädsla jag inte kan släppa,
en rädsla det verkar som att jag aldrig kommer över,
en rädsla som förstör mig, förgör mig, äter upp mig inifrån,
en rädsla som jag hatar, en rädsla som isolerar mig.
En rädsla som jag vill skilja mig ifrån.


Naturkunskap. Mums vad roligt! Eller hur var det där nu igen..? Nä okej, det är faktiskt ovanligt intressant och roligt. Nu håller vi på att fördjupa oss i nästan valfritt ämne och ska skriva en rapport. Jag valde mellan droger, rökning och självsvält. Slutgiltiga valet blev rökning. Interesting.

Sitter och snorar och hostar om vart annat. Mysigt! Egentligen ska vi ha sh nu, men av någon anledning som jag inte vet så har vi inte det och då flyttade vi fram våran nk som vi ska ha i slutet av dagen vanligtvis. Så jag slutar halv två, chillbill! Så tar 15.00 bussen hem, feels nice! Så då blire till att plugga på shprovet som är imorgon. jippikayey mf! Nä, fyfan säger jag bara. Är det något jag ogillar så är det Politik. Höll på att bli himla intresserad under valet och så, men samtidigt som allt stohej i medierna om det försvann så rann även mitt intresse som höll på att byggas upp ut i sanden. Jag får göra ett nytt försök i nästa val.

Skolan har varit crazy idag. Eller inte skolan, utan mina vänner Skalman och Marcus. Helt sinnessjuka har vi varit! äru snygg elle!? åh vad jag kommer sakna mina boys när skolan tar slut. But every song ends.

Nä, nu ska jag ta och fortsätta med min research. Fan vad jag älskar mina ord idag. Crazy!

27/10(2) - Hjärtekyss

När marken faller under dina fötter
du har ingenting att stå på
händerna som famlar efter dig
i försök att hjälpa, slår du undan
du inbillar dig att du är stark nog
trots att all din styrka riktats till
överlevnad

Sitter på skolan och har just pussat på Adam. Har ingen mer lektion idag så ska ta fram arl boken och plugga till provet imorgon. Jippikayey mf! Istället för att vara ett deprimerat emo idag så valde jag att vara en ilsken bitch. Det känns bättre så ibland. Så ingen Anjalicious idag inte, utan Anjabitchious!

Om typ två timmar blir det stan och käka med Adam och sedan möte somsagt klockan fem. I look forward to it! det behövs! =)

Jag känner mig glad nu. Konstigt. Adam har effekt på mig =)