29/11 - Let's have a toast for the douchebags

Jag ligger i min säng och är tröttare än tröttast. Men jag orkar inte sova, ska bara se liiite till av Grey's. Men jag var tvungen att blogga för min kära syster Evelina. Men jag vet inte vad jag ska skriva om, det är som fortfarande too much och jag har som ingen ordning på mina tankar. Så det lär bli ett sånt här tråkigt inlägg, igår gjorde jag det, nu gör jag det, imorgon ska jag. och inget däremellan. Men har ni tur så vaknar min hjärna till liv och det flyter på mera.

Iaf så var helgen. Galen. Det ingick lixom krogenX2, firande av Kate, MASSA dans, lastbilar och lastbilschaffisar, massor med nummer, en jäkla massa skratt, för mycket alkohol, väldigt mycket ilska(fast inte riktig ilska, mer bara sånahär dampanfall som kommer när man är bakis och jääävligt irriterad), massor med Rabbe, vakter, för lite nico, kareoke, galna människor. Jag tror fasen inte jag haft såhär roligt på hur länge somhelst. och vissa saker var så jävla. sjuka. Tack alla människor, främmande som ofrämmande!! (Varför säger man förresten Tack? Tack för att du vill vara med mig, tack för att du söp ned mig, tack för att du står ut med mig, tack för att du fick mig att skratta(som du nog får mig att göra andra gånger vi träffas, ska jag tacka dom gångerna också?) eller ska man bara tacka efter helger eller middagar?)

i lördags på dagen, så använde jag dust it i mitt hår, som är grymt bra!! Jag tror jag är dålig på att duscha och tvätta mitt hår upptäckte jag just..Jag har duschat två gånger sedan dess, och nu drog jag mina fingrar genom håret och jag kände fortfarande känslan av det. Tur att jag ska tvätta håret imorgon också. På morgonen om jag tar mig upp i tid, tveksamt.


Nu har jag slut på saker att skriva. Förutom det att ni ska få en vettig bild på mitt hår snart, eventuellt imorgon. Beroende på om jag tar mig upp i tid och har en bra hårdag.

Jag är så tjejig ibland att jag blir rädd för mig själv. Jag låter så fjollig. Jag är inte fjollig. Käften. Jag är bara söt.

En sak till bara!! Jag är en jävlajävel på att slarva bort kläder!! Gick igenom massa bilder nyss från typ ett år sedan (jag är en sådan som använder kläder mer än en gång, och mer än ett år också. I'm not a fashionista!) och jag tänkte på flera bilder, undrar vars det linnet är..hmm, vars fan är dom byxorna..justja dom där borde jag hämta någon gång..Jag blir helt ärligt less på mig själv. Ska fan aldrig mer ta med mig kläder till folk.


Nu, godis och Grey's!

Puss Evve! (Jag ringer imorgon istället!)

18/11 - I don't wanna do it all over again

Besökstatistiken sjunker, bloggar jag för lite? Hoho, jag har känt det. Men min ork har inte funnits. Jag har haft lust att trycka på delete knappen. Men icket! I'm still here!

Just nu ligger jag och dör av värmeslag. Ska strax se på.....Greeeey's Anaatomyy! Ja, ni hörde rätt. GA. Kärlek.

I skolan nu så har vi APU, men jag har inte fått någon plats(jag har ansträngt mig JÄTTE mycket. Eller?) men väntar iaf på ett samtal från en kille så att jag kan får besked ifall det blir något eller inte. Håll tummarna. Så nu är jag på skolan och gör lite småsaker. Idag städade jag och Nicolina min fru, studion och imorgon ska vi hänga upp lister och sätta upp lite skynken och så, förbereda inför att ta porträtt på ca 100 lärare som jobbar på vux. Kommer bli tokroligt! Inte riktigt så roligt. Men inte heller tråkigt. Svammel är kärlek.
Håller även på att jobba med restuppgifter, har tagit tag i skolan påriktigt nu. Det är ganska lätt nu när man styr i princip helt själv över tiden och vad man ska göra och när. Plus att det är väldigt lite folk på skolan. Mums på det!

Har iaf ARL prov imorgon och två saker av alla saker jag pluggat in var ganska roliga, eller..jag lärde mig dom på mitt egna roliga sätt. Två meningar som sitter fastetsade i min hjärna nu. "Spänn strömmen starkare efteråt." och "Jag bor i en kartong och får inget syre, fan vad kallt det är!"

Förklaring; den första är alltså när jag ska lära mig VAW, vad dom tre bokstäverna är för något, Volt, Ampere och Watt. Spänning, Strömstyrka och effekt. Den andra är vad som krävs för en eldsvåda. Fast här körde jag på tvärtomspråket; Man behöver alltså brännbart material(kartong), syre(som jag inte får i min kartong), och tillräckligt hög temperatur(som jag tydligen inte har i min kartong).

Jag är så fiffig.Godnatt.