26/05 - High on life

It's a bloody mess and I don't even dare to fix it.


Crazy, crazy days! *sjunger* Jag har inte ens ord för det. Nämn något som är bra? Blah. Kan inte alla bara...vara normala? Äckliga människor...

Strax blir det en varm och jävligt skön dusch, sedan ska nog jag, Moa och Jessica se klart på Dear John. Den är bra, borde ses! En annan film som ni borde se är Under ytan. Den är helt sjuk..Bra också.

Nyfärgat hår har jag också, feels nice!

back in the days. Bring it.

23/05 - So live your life, then I'll live my life.

Gårdagen var super! Chillade först med Mois and her gang, sedan så träffade jag lite folk här och var, resten av kvällen spenderade jag med Nico, Linda och Ante i Antes supra!!! Nu vet jag vad Nico och Linda brukar prata om. Helt fucking jävla insane! SJUKT HÄRLIGT!!

Nu har jag nyss tagit en varm och skön dusch. När jag klev in i duschen så var jag iskall, för coola jag har gjort bort första doppet nu! Jag, Moa, Jessica och Antonio gick till hällorna och chillade, sedan fick jag och Mois idén att bada. Så vi drog till stranden och doppade oss. I'm cool! B)

Nu blir det plugg ett tag, sedan bak och sedan sömn (= see ya!

Jessica, Jag och Mois =)22/05 - It's such a weird world

Igår så träffade jag Mathias på stan ett tag. Underbart att träffa dig! Sedan så var det tänkt att jag och Jessica skulle åka fyra-bussen hem, men det blev ändrade planer så vi fick åka bil hem. Så låg på kajen och stekte i gräset med massa folk, trevligt trevligt. När vi kom hem blev det grillat och potatisgratäng <3 sedan en promenad till hällorna, och när vi kom hem så sa jag bums i säng och somnade hyfsat tidigt. Grymt skönt! Stängde av ljudet och vibratorn på mobilen så jag sov hela natten dessutom! (Y)

Åt rester från gårdagen idag med Moa, och nu håller vi alla tre tjejor på att fixa oss för kvällen. Awesome!

Kulturnatta ikväll, see you there!