31/03 - all you monsters out there, Shut the fuck up!!

Crazy day!

- Varför har flodhästar bara sex i vattnet?
- Vet inte.
- Försök själv att få en 50 kg fitta blöt.


Nicolina ringde mig när jag satt på bussen till stan, hon trodde jag sov hemma, men jag sov på bussen, då blev hon glad. Vi skulle ses vid kvart över åtta på vasaplan. Hon ringde igen kvart i åtta och sa att hon missade bussen. HON SÖG! Så jag åkte själv ned till Gammlia där det vankades Innebandy. Det var SJUKT roligt! Innebandy är långt ifrån min grej, men det är ändå riktigt roligt. Vi var även många som var med och det är alltid bra. När vi sedan var duschade och klara så traskade jag och Nicolina (som bara kom 20 minuter försent ;*) ned på stan och hann äta på subway♥, sedan traskade vi till hemköp, tio minuter innan bussen skulle gå. Vi hade i tanke att det är klart vi hinner, ska bara köpa cola! Just när vi gick mot kön så kom en dam och ställde sig före oss, före henne var det en gammal gubbe som skulle betala. Så; Han plockade först fram massa 50öringar, sedan när vi trodde han var klar så stack han ned sin hand i en plastkasse och tog upp ett kuvert. Han vecklade upp kuvertet och tog upp sedlar. Sedan stod han kvar och la in i börsen när han fick växeln tillbaka. SEDAN, var han klar. och allt det där gick vääääldigt långsamt. När vi hade två minuter tillgodo halvsprang vi genom Åhléns och kom till Vasaplan. En minut försent. Vi blev sad och tänkte att vi var tvungna att åka på vårt eget busskort. Men ICKET! Dom andra tjejerna missade också bussen, så vi kunde åka på skolans kort ;]

På skolan blev det att försöka förstå sig på killarnas konstiga spel, prata om RGB-färger osv, leka praktikant och chilla med grabsen, skratta SJUKT mycket med Nico och kompani. Ibland skrämmer vissa personer på den där skolan mig så väldigt mycket..Men jag gillare! Druckit 3 cola har jag hunnit + kladdkaka. Även hoppats, hoppats, hoppats, men blivit besviken. Used to it!

Minns inte om jag nämnde det igår, men igår tror jag det var, tryckte jag iaf i mig två kexchokladkakor och ungefär ett halvt ballerina paket på en vääääldigt kort stund.

Ikväll har jag chillat ass med Moa, camat och skrattat och korttagning och bara roligt!!

Det var något mer jag skulle skriva om, men mitt minne är som en guldfisk ♥ Så här kommer istället det ni alla väntat på;

 

Osminkad och oseriös är det bästa.

Dålig hårbild också.

Men det här är allt ni får.

 

See ya tomorrow!

30/03 - So blow me off

Hade utvecklingsamtal idag, det gick som förväntat. Hyfsat bra, lite rester som jag ska göra bort. Det kommer gå suvve I think.

När jag slutat så drog jag ned på stan och chillade med Mathias medan jag väntade på skjuts hem. Fick åka bil eftersom Kenneth var i stan och jobbade, fick även åka bil in för Marie skulle på mitt utvecklingsamtal. Grymt skönt att slippa bussarna!

Nu ska jag strax gå upp och duscha och lyssna på musik, sedan packa idrottskläder till imorgon. Vi ska spela innebandy och jag är faktiskt grymt taggad. Kommer bli suveränt! Fast jag fullkomligen HATAR att det är på Gammlia. Sjukt jobbigt att måsta ta sig dit varje morgon. Vi borde få en egen buss eller något --.-- Iallafall jag och mina vänner, för jag är bäst, vilket gör att mina vänner också nästan är bäst. Alltså förtjänar vi en privatbuss. Hehe!

Sedan ska jag ringa Mathias och vara jobbig och prata av mig för jag är så grymt pratig nowadays! Mohaha!

See ya!

29/03(2) - In my head

Det blev ingen promenad. Var cool istället.

Nyss duschat och ska strax fika, taggar! Hehe. Sedan blir det OC as I said, and then some sleep. är sjukligt trött! Och imorgon är det utvecklingssamtal, inte alls taggad på sådant.

When you wake up one day,

you will feel how right it is,

you will take the right way

and you will smile and you will mean it.

Cause now, it's impossible,

cause we're living life the wrong way,

but it wont hold on for so long,

we will get back on track