29/06 - The only love I ever knew, I threw it all away

Jag hatar dig bruden. Öppna ögonen.

Kom hem från stan idag. Nu är jag ensam hemma och ska strax sätta mig ute på bron och chilla i min ensamhet.

Jag orkar inte vara med någon, samtidigt som jag vill vara bland massa folk hela tiden. Jag vill inte tänka, men jag orkar inte trycka undan. Men trycker jag inte undan och bara släpper ut lite i taget, om jag skulle släppa på alla spärrar och låta allt komma, då skulle jag fallera totalt. Och det vill vi ju inte.

Så, nu är jag ensam hemma och ska bara ta det lugnt och grubbla över denna sjuka värld och alla sjuka och idiotiska människor som lever i den(inklusive jag, mest jag), imorgon har jag absolut ingen aning. Städa rummet kanske, tvätta, rensa kläder(Jag snodde ett par jeans och två t-shirtar som du skulle slänga Evve, Tack!), bara fixa lite saker typ. På Torsdag drar jag in till stan igen, ska nog träffa Spoken först och annat folk I hope, glida på stan med en glass i min hand. På kvällen blir det nog till att lira basket at Carlshem med sisters + respektive. Sover i stan då, möte på fredag, sedan drar jag hem, kanske shoppar lite på fredagen också.


If you just knew the pain I feel,
and how ashamed I am,
how much I really hate myself for
what I've done, and how I've maked you feel,
maybe you would stop.

I hate her for taking you, when you're taking her for the wrong reasons.


Förövrigt så är jag arg. Jättearg. På många olika saker.

See ya!

27/06 - you never know what you got till its gone

all your words about me, so damn true and so tragical and not even magical.

att såra en utav dom viktigaste personerna i sitt liv, måste vara den värsta känslan. Men har man ens någon rätt i att gnälla om hur ont det gör när man inser vad man gjort? Jag menar, man är nog väl medveten om vad som händer och hur mycket man förstör när man gör olika saker. Så egentligen får man nog bara skylla sig själv och man förtjänar nog att få tillbaka av samma medicin, för ett slag i ansiktet hade nog varit jävligt lindrigt.

Fast det är så det känns, jag förtjänar ett stort jävla slag i ansiktet. kanske till och med att jag förtjänar en fet misshandel, inte bara ett slag.

Nu ska jag försöka stänga av alla mina känslor, tankar, hjärna, allt och sova. Morgondagen(idag), ska jag ägna åt att ligga i sängen och sova, eventuellt drar jag ned till stranden och badar bort typ allt. På måndag drar jag in till stan tidigt, går först på möte och låtsats som om att allt kommer att bli bra och tror på hans ord om att världen är vacker. Sedan ska jag shoppa och inbilla mig att kläder gör världen lättare, sedan ska jag chilla och se vad Umeå erbjuder. Allt, bara jag slipper tänka och minnas.

nu, sömn.

24/6 - and so we stand up and tell them that they're not worth us

Jag har hicka.

Igår så åkte jag in till stan tidigt, spenderade första timmarna med Rabbe. Fick uppleva en hemsk sak...Subway is gone..Älskade, älskade Subway. Ni var den godaste mackan!! (Näst efter Mr.M special!) Iaf, så är det något nytt ställe på G som har världens äckligaste mackor! Kycklingmacka innehöll: Två små, seniga äckliga bitar kyckling, helt ok bröd, sallad som smakade gräs, AVOKADO, vitlökssås & mangosås. Och det var inte så att man fick välja, utan dom la bara på...FETT ÄCKLIGT!
Sedan åt vi en mjukglass och chillade på bryggan nere på kajen, crazy chill! Sedan drog hon till sitt jobb och jag träffade Linda som hängde i sin ensamhet i parken, så jag slog mig ned och joinade henne. Grymt härligt var det! Sedan mötte jag upp Sofia och Mike och hängde med dom på stan ett tag, vi traskade runt, var knäppa, åt glass, la oss i gräset på kajen och njöt av värmen och begav oss sedan hem. Sedan kom Evve och strax därefter drog vi och såg på bio! Killers, helt okej var den, Ashton(?) Kutcher, handsome man!

Efter bion så fick jag åka med Emil hem som skulle skjutsa Rabbe till Mo. Så vi for först förbi hans pappa i Ansmark och hälsade på en stund, sedan åkte vi vidare. Awesomeness! Fast killen lyssnar på dansband, inte ok..Jag och Rabbe ville gömma oss...

Nu är jag i Lögdeå och dom håller på att tapetsera om förfullt! Har även hunnit äta massor med godis och glass. Nu är det enough för mig.

Ska strax lägga mig i soffan och se på tv och slockna. Imorgon blir det upp tidigt och sedan åka iväg tillbaka till Järnäs och göra mig i ordning. Muntlins kommer och firar midsommar med oss, och vi ska även åka ned till Janne, har ingen aning om det är fler folk där. We'll see! Det är iallafall inplanerat ett midsommarbad, kommer bli grymt härligt!old hood pic!