31/01(5) - I get my friends

det flowar

Kladdkakan togs ut från ugnen för en stund sedan, träningen är done (ironic? ;) ), strax blir det att äta kladdisen och se på någon film klockan 21.00. Minns dock inte vad den hette.

Skola imorgon, otaggande. But have to do it!

talk to ya later!

31/01(4) - I laugh cause this is madness and it's just like..

..well, you don't belong, but I do. So shut the fuck up and stay away! dealio?

Nyss ätit kyckling och riiiis. pratar med rabbe på msn, hon är fränish! Puss på henne!

Moa gick just och duschade, och jag ska ta fram kläder till imorgon. Så mycket skönare att göra det kvällen innan, jag gissar stark på att det är många där ute som håller med mig. Fast det kan även vara grymt skönt att bara vakna upp och ta det som ligger närmast och är skönast.

Jag vill jättemycket ha kjol! Men vädret är inte på min sida. Jeans är jag i stort behov utav, så det ska nog eventuellt införskaffas om jag hittar ett par billiga sådana. Jag frågade just rabbe om hon vill bli min "jeans-sökar-dejt" någon dag i veckan. blir perfect! och jag ska även sova hos syster evelina någon dag, och jag har bestämt att vi ska visit our brother då som numera också bor på carlshem, nu är dom tre lundholms där och snart kommer jag! Och syster Linnéa har flyttat till Göteborg, där bror Simon bor! Fränish! Hon ska jobba med något coolt på sjukhus, typ kolla så olika organ passar till olika människor (?) Det lät iallafall mäktigt!

och nu ringer jag moder för att kolla om hon har mina tider till Per, för jag har tappat bort mina. PERFECT! Hon har dom. På freedag ska jag dit. Och på fredag ser min dag ut huur ? need to check. Har en lektion och slutar tidigt, vet dock inte om det är strax efter tolv eller före tolv. Softish iallafall!

Någon som eventuellt vill hänga på fredag?


Nä, ta en paus från dom tre låtarna som förgyllt min helg och istället lyssna på Ke$ha m.fl. och bestämma kläder och sådär like I said!


see ya! ;*

only you (=

31/01(3) - so do that dirty dance with me

I'll just try to ignore


Möte på soc imorgon klockan 18.00. Ska träffa Per i veckan också, vet dock inte vilken dag. Blir bra iallafall! (=

Jag har lagom med träningsvärk idag. UNDERBART! Ska köra lite idag också. Ska bli biiifff!

Jag  är sjuuukt sugen på choklad, helt insane! Jag har lovat att inte köpa godis på en månad. EN HEL MÅNAD!? Men jag får äta ibland, sällan. Om det finns hemma eller bjuds. Men jag ska INTE köpa. Dels för att jag måste bli av med mitt beroende, och framför allt, save some money! Jag hoppas jag inte övergår till att köpa Subway macka hela tiden istället. Fast det kommer jag inte ha tid med, så det är nog lugnt!

Det enda jag vet att jag måste spendera pengar på är att fylla på mitt lokalbusskort. Och på tal om busskort! I fredags så använde jag busskortet på morgonen, först in till stan, och på stan bytte jag buss. Precis som jag alltid gör! Sedan när jag skulle åka från Västerslätt och till stan så stod det att kortet var utgånget, vilket jag inte förstod och busschauffören släppte in mig ändå och jag antog att det var något fel på apparaten. När jag sedan skulle åka till Nordmaling från bstn så stod det också att det var utgånget, men jag fick såklart åka med ändå.
Men tänk om det inte funkar på måndag :O Till stan tar jag mig, men då lär jag väl måsta köpa en förköpsbiljett för att ta mig till skolan. Fuucknoo..vill inte spendera pengar på det. Och är inte våran administratör på skolan på måndag och ordnar ett nytt busskort åt mig om det behövs innan jag ska hem, då blir jag tookig. Så det så.


Jag känner mig pigg och vill göra något! Jag borde verkligen ta tag i läxorna. Men jag har ju ungefär en månad på mig med att göra allt. Softish! Fast jag får inte tänka så för länge, för då kommer det sluta som vanligt ;"Jag har ju en månad på mig.." "nää..den månaden försvann typ förra veckan.." Hehe..typicall me!Nu ska jag typ...Lägga mig på golvet och lyssna på musik.

I'm so yours.