28/02(3) - awake again!

Nu ska jag lämna det varma, varma sköna täcket, sätta fötterna på det kalla golvet, tycka synd om mig själv för att jag inte är en björn och kan gå i ide på vintern, sedan ta en dusch.

Efter duschen blir det fikataaajm! Sedan klär jag mig och sminkar mig och är allmänt cool. Sedan blir det "Hej Umeå!" Det jag gruvar mig över är morgondagen. VILL INT! Nicolina, krama mig imorgon!

Jag taggar sjukt att hitta min snygga killtröja. Eftersom jag inte har tillgång till sådana längre --.-- Så måste jag införskaffa mig en egen! Och dom tjocktröjorna jag har, börjar bli för gamla, små, slitna och fula. Så vill vi ju inte gå klädda.

Just nu så känner jag mig som den ledsammaste, ofräschaste, sjukaste flicka som finns på denna jord. Mensvärken hatar min mage, huvudet värker, det känns som att mitt högra öga är två storlekar större än det ska vara, min hals är så där ond och äcklig, det kryper i mina ben men jag känner mig ändå på toppenbra humör!


och jag är orolig, orolig, orolig! Men det ska snart vara över det också (=


Jag funderar på om dom kommer tycka att det är för tidigt att kliva upp. Vi ska åka klockan 11.00 ungefär. Lite mer än tre timmar kvar. Det är inte för tidigt. Men jag känner mig alltid jätte tidigt när jag är först upp. Men någon måste ju vara det också! Fast det kan hända att Kenneth och Marie är vakna, det vet jag inte. Jaja, nu (vill jag gråta av smärta) går jag till duschen!

see yaaa

love the clothes!

28/02(2) - Score!

Ökade mitt eget rekord på Cube field med 2000, nu är det bara 4000 tills jag slagit mathias. Tror jag!

Slog mitt rekord på tetris med Två rader. Nu är mitt rekord prick 100!


Sömn nu! Om jag vaknar nästa gång efter klockan sex. Då tror jag tusan jag går och duschar! Även om klockan är 06.01. Fast då lär det väl bli såhär typiskt att jag är superduperübermega trött då när jag kan gå upp. Well, hope not!

Wish me good luck! Godnatt!

28/02 - I just want you to care

Vaken och pigg eller trött och kan inte sova? Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag vet iallafall att jag vill sova, minst fyra timmar till åtminstone. Men det kan jag nog bara fantisera om. Shoot.

Idag, eller igår, så var det bara massa chill. Vi såg på film, Take the lead, sedan åt vi middag, tacos. Har inte gjort ngt spec faktiskt, bara gått runt och chillat.

Jag skriver chilla för mycket. Måste börja vänja mig av med det. Jag har lyckats vänja mig av med Awesome. Vilket är awesome bra. Haha, funny me.

Imorgon, idag, blir det stan. Jessica och Johanna ska vara på Midgård klockan 12.00 för info och sådant inför Musikdirekt. Jag och Moa ska tralla på stan ett tag, vet inte vad dom andra ska göra. Sedan ska vi typ käka och därefter blir det Midgård för att kolla på Musikdirekt där Jessica och Johanna kommer att kicka ass! Sedan drar vi hemåt och får förhoppningsvis sömn och är trevliga och glada inför en ny vacker skoldag. Hehe!

Jag måste verkligen sluta skriva "Hehe!" Det är så fruktansvärt fult! Och Evve gör det också. Sluta med det! Det är fult! Vi måste skriva snyggt! Hehe, är INTE snyggt. Så sluta. Nu. Nu slutar vi. Bra!! Hehe....


Jag vill gå ned och äta en rostad macka. Men det skulle verka skumt. Och matvrakeaktigt. Jag är inget matvrak. Bara...osovbar. Jag vill sysselsätta mig med något, men jag är för lat för att orka kliva ut från det varma täcket, det känns lite kyligt. Och som ni alla vet så är jag inte en kylig människa. Jag gillar alltså inte kylan. Värme..Sommar, ge mig tack.


Nu gör det ont i min vänstra tinning. Jag vet inte riktigt varför.

Trevligt att läsa detta inlägg va? Massor med svammel och makes no sense talk.


Nu ska jag ta mig i kragen och antingen slå Mathias rekord i Cube field, eller slå mitt eget i Tetris, slå på en film, eller sova. Men först, en lista på eventuella inköpsgrejor imorgon;

  • En stor hoodtröja. Killtröja. Snygg.
  • Oparfymerad hudkräm. Puss!
  • Mascara
  • Brun utan sol hudkräm (som faktiskt är bra och inte ser konstig ut!)
  • Underkläder
  • Engångsrakhyvlar
  • Hårfärg (Väääldigt liten chans att jag köper det. Nästan så att jag skulle kunna stryka den nu. Jag stryker den.)

See ya!!