29/12 - For all the single ladys out there

Kort update! Helt plötsligt har jag inte tid att blogga längre.

Åker in till stan vid elva imorgonbitti. Då traskar jag runt och hittar några skor och kanske något klädesplagg. Sedan blir det möte klockan 13, och nog stan efter det för lär inte hinna innan så mycket. Sedan blir det eventuellt att hälsa på syster Sofia en snabbis och sedan drar jag till syster Evelina(Du vet nog inte om det här än ;*) och gör mig i ordning och så. Klockan åtta slutar rabbe jobba och då sluter jag upp med henne på stan.

På torsdag blir det häng med sisters I think(?), och sedan fredag är det först middag och göra sig i ordning med syskonen på Carlshem. Och runt nio drar jag iväg bortåt. och in i dimman!

Gott Nytt år såhär i förtid!

27/12 - it's just a bad circle

Sov till halv tre idag, kärlek till det.

Ligger i morgonrocken still, ska ta på mig kläder och sedan bege mig ut på en timmes promenad, så jag kommer hem lagom till CSI. 20.00 till 23.00. Asm!

Imorgon drar jag till Järnäs och sover där en natt, sedan blir det stan. Giiif miiii friiidaaag.26/12 - Collecting your jar of hearts

Nu sitter jag nyduschad i morgonrocken och tjocksockar. Ser på Arn med Evve, Lea, Anna&Simon. Ska strax göra varm choklad och ta något att äta.

Igår startade jag kvällen med Jenn och Eve, sedan åkte vi in till Nordmaling där jag bockade av mitt första besök på Annas krog. Mucho people och himla trevligt var det! Klev upp 11.00 idag för att duscha och göra mig i ordning och sedan åkte vi in till Nordmaling och åt lunch och fikade hos kussarna. När vi kom hem träffade jag Bellsibub en sväng, long time no see ♥

Nu är christmas over och jag hade tänkt åka in till Övik med Jenn imorgon men det verkar inte bli av för min del.
Tillbaka till Järnäs blir det på Tisdag och sedan åker jag in till stan på Onsdag och blir kvar där till på Lördag eller Söndag. Har fortfarande inte bestämt mig över var jag ska hålla hus på Nyårsafton. Kan inte alla bara rösta åt mig..?