31/08(2) - black eyes

Efter att ha skrivit av mig, duschat varmt och länge, lekt på datorn lite, lyssnat på musik, så har jag äntligen lugnat ned mig.

Nu ska jag sova och verkligen hålla tummarna på att morgondagen blir bra. Förövrigt; För typ en timma sedan var det ljust ute och jag funderade på om det inte borde vara typ svart, och vipps nu när jag tittar ut, blackness! darkness..blackness, whatever!

Godnatt!

31/08 - andas innan luften tar slut

jag är less, så detta blir ett whineinlägg.

Jag är less på att känna kaos och hata i princip allt och inte riktigt veta vad det egentligen är som stör mig, vad var det som satte igång allt den här gången? Hela dagen har varit bajs, men jag vet att det egentligen inte är något utav det som hänt(försov mig, glömde mp3:n, hann inte sminka mig, äcklig lunch, stressad pga skolan, arg på olika saker, kass dator, kasst internet), det är inget utav de där sakerna som får mig att känna mig såhär. Det började inatt. Bad mood. Längtan. Saknad. Okej..nu när jag skriver inser jag. Det började alltså natten till idag, och dagen har varit kass pga natten. Som vanligt är det tydligen, om jag känner rätt, my sister Angel och andra saker som jag saknar och så. Men jag vill så gärna att det ska vara något annat, jag vill kunna skylla på att jag har en dålig dag pga att jag inte åt någon frukost, att lunchen var äcklig, bara något NORMALT. Jag hatar att veta innerst inne att det är den här uppfuckade världen som får mig på det här humöret. Jag hatar det.

Så jag brukar trycka undan den riktiga orsaken för att istället bara söka något, hitta något, som jag kan hata och rikta all min frustration mot. Gnälla över att en läxa är svår och att jag blir så satans förbannad på den för att jag ätit/sovit dåligt. Folk tror på det. Hur kan folk tro på det? Vem fan vill gå och sova och glömma bort världen pga en läxa? Nä, jag skyller på lindrigare och normalare saker än min systers död och besvikelsen jag känner över mig själv och hur jag fuckat upp allt. Hur jävla korkade vissa människor kan vara i den här världen. Hur arg jag är på Angelina, hur fan kunde hon lämna oss lixom? Nog fan kan man känna att man vill dö, men inte en enda jävla chans i världen att jag skulle göra det. ALDRIG. Jag skulle inte kunna förstöra människorna i min omgivning så jävla mycket. Jag hoppas iallafall att hon har det bra nu, för annars var det ju lixom inte värt det, eller så fortsätter jag att intala mig själv att hon är ute på en jävligt lång resa. Jag älskar henne och jag saknar henne så förbannat äckligt jävla mycket. Hon tog ett jävligt dåligt beslut. (Förlåt för att jag skriver allt det här, men jag måste verkligen, för jag är ingen talare.)

Nä. Idag är jag less. Förbannat less.

Bortsett från Angelinakänslorna jag har så kan jag ägna lite mer skrivande om mig själv, bara för att få ut allt(nästan allt, eller iaf litegrann) och kunna sova gott ikväll och låtsats som att jag suttit och pratat ut med någon, för skriva och prata är ungefär likadant;

Hur kan man vara så fucking jävla korkad att man börjar skolka?
Det är ett utav dom absolut SÄMSTA beslut jag någonsin tagit. För efter att jag börjat skolka har jag och skolarbetet aldrig kommit varandra lika nära som vi en gång var. Jag saknar att plugga. Jag saknar att vara smart. Jag saknar att få MVG. Jag älskade det. Jag älskade att vara en pluggis.
Hur kan man vara så fucking jävla korkad att man börjar göra illa sig själv på alla möjliga sätt? Seriöst, vilken normalt funtad person väljer att förstöra sin kropp på både in- och utsidan? Lixom bara för att jag fuckade upp med maten och knappt orkade ta mig upp ur sängen ibland och i slutändan var jag bara på dåligt humör på mina älskade, älskade träningar, och flertal gånger så slutade med att jag löpte in på toaletten och grät för att jag blivit så jävla uruselt dålig pga att all min styrka och allt försvunnit. Bara för att jag var så korkad så blev konsekvensen att jag var tvungen att sluta med min största kärlek ever, handbollen.

Okej. Nu ska jag sluta. Jag vill få ett utbrott och typ slå någon. Så jag ska lägga mig och sova en halvtimma och sedan göra något vettigt, typ duscha! och sedan bara chilla och later on sova tills imorgon och hoppas på en mucho bättre dag. Då lovar jag att ni ska få ett roligt inlägg. Om jag är glad alltså. Men vi alla vet att dagarna är uppåt och neråt. Imorgon är den säkert uppåt.

Ta inga dåliga beslut där ute!
FALSKA MÄNNISKOR
FÖRSVINN UT UR MITT LIV

27/08 - This is what I'm gonna do

Let's get this partey started!

Chillar med Rabbe, Ante&Emil. Snart kommer EmilE. Utgång ikväll. Nyktert ikväll. Kär i Rabbes skor like always.

Imorgon ska vi hjälpa Anteboy med att flytta, på söndag ska jag till syster och fira henne lite sent, på måndag ska jag till skolan.

Älskade umeå!