29/04 - Flowet flowar ibland

Just take me back. I can't deal with this anymore.


Chillar i sängen, FETT trött! Ska se Cougar Town nu sedan sova! =) Nu har jag gjort min vackra Packnings+planeringslista!! Imorgon är vi lediga från skolan, drar in vid tolv-ett, fixar lite olika saker, möter rabbe sedan drar vi till Linda och startar vår tjejmiddag! Sedan blir det fest och jag är äckligt taggad! På lördag blir det eventuellt Krogen, perfect! Dock inget riktigt bestämt än, men mest troligen, hope so!

Nationella hade vi idag också, både speaking och writing, det gick faktiskt hyfsat bra på båda =)

Förövrigt så är det jättekaos i min hjärna. Bara om ni vill veta. Jag försöker ta avstånd från allt, men det går inte riktigt. Bara lite. suck på mig. Tycker om mig själv ändå! =)

GODNATT! Ha en underbar helg!

27/04 - Your damn poison, told you the bitch would come out. Beat it!

First out; Jag skriver för att kära syster Evelina made me to!
Second out; Jag har inte skrivit för att mina tankar på flowande håll och jag har absolut ingen kontroll över dom och kan inte längre sammanfatta något i mitt liv särskillt stabilt.
Third out; Jag ska anstränga mig och sammanfatta väldigt kort mina dagar, i ordning, då borde jag ha koll.

I Fredags - KROGENDEBUT!!!!
Skrev nationella på skolan, temat var relationer och jag skrev om Arrangerat Äktenskap. Gick faktiskt rätt bra! Tror jag..När jag var klar åkte jag till Evves jobb och chillade, sedan begav vi oss hemåt och plockade upp Soffe och Lukas och då bar det iväg till Maxi. Vi shopoholicade massor med good stuf! Det blev matlagning; grillat, potatisgratäng, beasås och sallad! (Y) Rördes även ihop en bål, awesome! Soffe stod för sminket på oss flickor och vi gjorde oss klara. Sedan drog jag, Soffe, Lukas och Evve ut på krogen. Vi lämnade Emil hemma för han trodde han var cool och skulle spela match dagen efter. På krogen möttes vi av slusk, bra musik, goda drinkar, funny people och bara ös! SJUKT roligt och jag lovar er, jag SKA dra med er ut igen ;) Påvägen mot vasaplan så tyckte dom jag gick långsamt, så jag hamnade i en kundvagn. Inte så smidigt, men snabbare gick det iallafall! Väl hemma hos Evve så la jag bort en tandborste och åt ballerinakakor, internt, oja.

Lördagen -
Alla mådde bra. Mest bara slitet. När jag kom till Nordmaling så var alla på barnkalas, så jag la mig i baksätet och sov tills dom andra var klar.

Lörkväll+Sön - SLAPPADE!

Måndag -

Skola. Minns inte här heller om något spec hände, so I guess not!

Idag -

FLOWET ÄR I MIG!!
Sovmorgon = uunderbart! Var FRÄNT klädd, love it! Korta baggyjeans, svart t-shirt med text; "I'M BAD who's bad", mina älskade gamla slitna underbara nya skor + halsband och shit. Looovely! En lektion, sedan drog jag ned till stan och chillade med Rabbe. Vi åt på subway. Jag köpte fränaste underkläderna, ett vanligt linne, MIN JACKA! + sockar, Rabbe köpte valborgsklänning (tror den var till det, sjukt snygg iaf!), frän hatt och sockar. Sedan satte vi oss på bussen till Nordmaling och hon drog till körlektion och jag gick in på banken och var vuxen. Har numera en BANKDOSA! Det ni!! ;)
När Moa och hennes friends kom tillbaka från vännäs så gick vi på Näslunds och fikade lite, sedan tog vi bussen hem till skogen. Där laddade jag och Moa ned one tree hill och såg på det <3 Sedan blev det goomat, fiskpinnar, potatis och flashigaste godaste såsen. Sedan har det bara vart chill, avslutade kvällen med Desperate Housewifes!

Justja, har också varit utan internet. DÖD åt det.


GODNATT!

Bilder kommer typ..någon annan dag.