29/11(3) - When I've said anything, I really mean anything.

Det är slitet.

Tors blev det sängen ungefär 00.00, fredag blev det 04.00, lördag blev det efter 03.00, nu ikväll är klockan snart 00.00 också, och den lär nog ticka fram ännu mer innan jag sover. Tagga pigg måndag! Tack och lov att det är en chill dag, två lektioner, och slutar vid två =) Anar att tisdagen kommer bli desto värre..

Torsdag är det öppet hus,då blir det sova hos linda I think? Och på fredag drar jag till min baby och myser, och på lördag fortsätter jag vara med honom, då blir det nog käk på stan och sedan bio, på söndag drar jag till syster Evelina vid tolv och fikar julfika, och sover eventuellt där? Det innebär, att kära jag, måste ha feeetaste packningen med mig..Jag måste planera taktiskt. Min hjärna smider redan ett schema över klädesplagg. Hehe! Och det känns som att den helgen kommer bli lika sen som denna!

Nuuu, ska jag nog drunkna i mina egna tankar, kanske sätter jag på en film. OCH VARFÖR HAR INTE ELFTE AVSNITTET AV OTH KOMMIT UT!? Ofta dom behöver pauser.... --.--

Jag skriver bäst och mest kreativt när det är kaos i min hjärna. Och tro mig, just nu är det mer än kaos i min hjärna.Believe me my words.
Believe my love.
Believe my eyes.Cause there's nothing I wouldn't do.

29/11 - Rummet glänser i princip

städat. Borde bara dammsuga, sedan är det typ...fint.. Hehe. Jaja, man kan gå på golvet iallafall!

Tvättningen är snart avklarad. Flashfilmen är done! Ska typ duscha. Äta borde jag också göra. Tryckte i mig glass framför någon julfilm, skulle se med Kenneth, men han somnade. Fast han såg litegrann iallafall!

Jag saknar min honey, preeetty much.