31 Mars 09

You smell like shit. Fanockså. This wasn't what I wanted. Got damn it's killing me. Tilltala mig.

Jag taggar faktiskt median i fortsättningen. Skriva. Kärlek i tusen. Nog för att jag lär inte skriva om något jag vill skriva om, men det är ändå jävligt underbart.
Dock inte att jag måste filma, jag har absolut ingen aning om vad jag ska filma, och jag kan inte ens, men det kan ju bli intressant. Ni kan ju bara gå och bli tillsammans.

Nu håller vi på med lagar och etik, rätt kul faktiskt.

Jag tror det är något fel på min mage. Det är myspys. Kärlek det också.

Jag känner deprissionen komma, och Per sa vad jag var tvungen att göra, men vet ni, jag orkar inte. Jag bryr mig helt enkelt inte. Viljan finns inte. Vad är det för mening? I'm falling and I can't turn back.
Men än så länge sköter jag skolan, bortsett från de där "försovningarna", så än är det lugnt. You don't have to worrie. Jag ska sköta skolan så jag tar mig bort från Nordmaling, Umeå, Sverige någon gång. Hade det inte varit för att jag velat det så hade jag inte brytt mig så stort nu. Jag är en utav de få som verkligen älskar livet.
Det är komiskt, att den person som faktiskt lyckas få mig att känna mig bra, är min psykolog. Jag tror inte jag skulle klara mig utan honom. Han ger mig ändå styrkan. Genom att bara säga de där sakerna. Fan så glad jag blev.
Han är den enda, som jag  verkligen känner att han tror på mig.
Och det gör så jäkla mycket. Jag vill inte fylla arton och måsta sluta. Det finns inte, jag kan inte tänka mig det.

Jag känner för att låsa in mig på toaletten och gråta såhär lagomt mycket. Men jag ska inte. För jag har ingen anledning till det. Jag fortsätter med pluggandet istället.

I helgen ska jag till syster Evelina och chilla. Gå på stan, dricka choklad, softa. Jag längtar.

28 Mars 09

Skulle köpa mina jeans igår. Det fanns typ tre stycken kvar. Gick till bankomaten. 7 kr. Fan vad jag älskar livet. Sug min eire. Jag vill ha dom där byxorna...Har dom inte fått in fler nästa vecka då jag har pengar. Så blir jag gaaalen. och måste köpa jeansleggings och den där t-shirten också.

Jag är fuckad idag. Och igår. Och i förrgår. Jag orkar inte. Vad gör jag egentligen?
S,N,A,A,T,B,S, J. Fan så jag älskar det.

Och bara för att en person mår dåligt så behöver man inte låsa in denne. Jag hatar era jävla regler. Älskade vän, jag vill kunna göra något för dig..Jag fattar inte. Du måste stanna.

och du, ja, du kan ge mig allt. du får mig att känna mig älskad, behövd. Som att någon vill ha mig. Nästa vecka. Vem vet hur det kommer att sluta. Bara du vet. Jag vill också veta. åh..

Och ikväll blir det middag hos Muntlins, gott!

och AX, dig vill jag kunna göra allt för. I've never loved someone like I love you. distance.

och du, jag drömde att jag slog ner din flickvän.

och din flickvän blev jag vän med.

och dig förstår jag mig inte på.

och dig vet jag inte vad jag ska göra med.


Fan så jag gnäller. Om något problem som egentligen inte finns. Eller jo, det finns. Och det finns inom mig. Jag orkar inte. Kan någon inte bara berätta vad det är jag lider av? totalt jävla sinnessjukt.

Och jag kan inte äta längre utan att bara vilja spy. Inte det att jag vill bli av med det. Utan det känns verkligen som att jag ska spy. Och det spelar ingen roll om det är små mängder mat/godis jag får i mig, eller stora. Det är bara stört.


Nä. Nu ska jag ta upp datorn på mitt rum. Se på någon film eller serie. Och typ självdö.


tagga livet allihopa. känn peppen. FAN! Jag måste göra svenskan kom jag just på. Ska skriva en novell. Jippie. Det kan vi roa oss med. På rummet. I sängen. I sömnen. blah.  ge mig mat.

26 Mars 09

Hm, ingen promenad ikväll. Kenneth har ont och jag med och är trött as hell. Men imorgon! =)

Engelska, Matte och sedan Media. Är inte median underbar så säg. Speciellt när det är Micke in the lead. Nä, men jag diggar det! =)

Nyduschad är jag. Admit it, you all just loove it! I know you do, don't try to deny it.
One Tree Hill hänger jag med i, såg just avsnitt 18. Helt sjukt underbar serie. Gossip Girl har jag sett avsnitt 17 och ska kolla om jag hittar 18. Och nu ska jag börja se första säsongen av Greys anatomy.

Det är så sjukt jobbigt att ta sig upp på morgonen, på tal om något helt annat bara. Har lagt mig vid tio enda sedan söndagen, men ändå tar jag mig inte upp. Jag minns inte ens de gånger jag kliver upp, tar väckarklockan från hyllan, stänger av den och lägger mig i sängen med den. Det är insane!

Jag tror jag börjat skriva på det här inlägget för någon timma sedan, men jag är så nörd och gör massa andra saker under tiden. Nu ska jag skriva färdigt, sedan gå upp och blåsa håret, sedan fika, sen lira cs (faktiskt!), och sedan go to sleep like another bitch. och mellan allt, så lär jag slinka ner hit och kolla msn då och då. Myspys mums!

Jag har nog inget särskillt att berätta tror jag. Fredag imorgon, vilket jag inte taggar, för det betyder bara att jag måste ägna min helg åt att göra svenskan. Fuck that. Gasch.


Förslag på något jag kan skriva om i min novell?