21 Januari 09

Hej jag heter Anja jag är övertrött till tusen. Så jag skriver det jag tänker skriva i början av inlägget den här gången i stället för i slutet; Om ni är upptagna eller faktiskt vill läsa om något vettigt, sluta läs redan här då. Det här kommer vara ett totalt meningslöst och osammanhängande inlägg. Fast å andra sidan det lär alla mina inlägg vara.

Klockan äro nu 21:59 onsdagen den 21 Januari år 2009. Jag har väldigt ont i huvudet, är otroligt kissnödig och förbannat trött! Jag har just ätit mängder av kladdkaka och druckit dricka. Jag är torsk på socker, tro mig. Det är galet! Och mitt humör är absolut inte roligt om jag inte får i mig något på ett tag.
Jag har ont i nacken nu, har knäckt den för mycket. Jag väntar på att nacken ska flyga ur led någon dag när jag knäcker den. Hade varit rätt coolt faktiskt. Eller så inte, men ni förstår vad jag menar.

Jag är kär. I en pojke/man. Helt otroligt är det. But I don't say more then that.

Jag har ont i ryggen också. Jag är sjuuuukt otränad. Måste verkligen, verkligen börja träna igen. Jag tänker inte säga vad jag ätit de senaste dagarna, det är också galet! But I like it.

Imorgon är det öppet hus, vilket innebär att vi börjar skolan klockan ett, har vanliga lektioner till fyra, sedan kommer det människor (förhoppningsvis) vid fem, och de och vi stannar till sju ungefär, då får jag fara hem. Jag längtar tills klockan är runt nio-tio imorgon kväll, då ligger jag nog i min säng och myser.
Imorgon på morgonen så måste jag ändå upp tidigt, eftersom jag måste ta mig in till nordmaling på något sett, så lär chilla på artedi imorgon tills någon buss går en lämplig tid.


Nu börjar min övertrötthet försvinna och tröttheten tar vid. Så jag ska försöka behålla tröttheten och gå och lägga mig och sova. Godnatt gott folk. Jag SKA fixa hela bloggen så småningom. Mest troligtvis lär jag påbörja det arbeten om ung, tio- tjugo minuter ;p you know me!

20 Januari 09

Homie idag! Har bara en matte lektion så jag struntade i skolan. Räknar matte här hemma istället =) Har dock inte gjort det än, men jag ska, snart. Än så länge har jag; vaknat, ätit en kladdkakebit, dammsugat, plockat in och ur diskmaskinen och så, varit ute med Eros, hundjävel! fast han är rätt söt ibland. Spelat guitar hero och nu ligger jag bara här framför tvn och latar. Det är absolut inget bra på tv just nu, funderar på att gå upp och duscha sedan sätta på en film, mest troligtvis Krambjörnarna. Ni får skratta åt mig. Men jag älskar barnfilmer!

Min gamla blogg är http://anja-youcantchangethepast.blogspot.com/. Fast den visste jag inte hur man kunde lägga in egna bilder och ändra bakgrund och sådär, så jag skaffade en ny här så Nicolina ska hjälpa mig massa.Tack my friend! =)

Jag funderar på att äta lite frukost nu. Jag hittar säkert något gott. Hmm..jag funderade nyss på att duscha och se en film också. Så jag funderar om nu;

- äta frukost
- räkna matte
- städa rummet
- duscha
- se film/tv
- spela lite guitar hero och sitta vid datorn

Får se hur långt jag hinner tills dom andra kommer hem. Det är som sagt rätt tråkigt ensam hemma. Fast rätt skönt också, men inte för länge. Nu ska jag gå och göra något vettigt. Fast kommer mest troligtvis inte kunna slita mig härifrån förren om en stund.

Nu blev det spännande på tv, faktiskt.