15 Februari 09

Hmm...I'm tired. Jag saknar sarah min babe!

Jag pluggar på engelska glosorna som jag inte vet när vi har.
Jag borde egentligen prioritera svenska provet jag har imorgon. Suck.
15 Februari 09

Gårdagen gick ut på att plugga. Denna dag likaså. Jag vaknade, slog på datorn, varvade mellan apberget och plugg. Gick ner, åt frukost, upp igen och fortsatte med plugg. Sedan blev det mat, sedan for alla nyss. så jag gick upp och hämtade datorn så nu ska jag sitta i köket och plugga och se till så att Eros, hunden, inte äter upp huset.

Jag längtar till imorgon, då blir det att träffa Per, och jag längtar, inte för jag har något speciellt att prata eller berätta om nu, men jag vill bara sitta och snacka med honom om allt möjligt. Det är jävligt soft faktiskt. Och jag insåg också igår att jag kommer inte få träffa honom hela livet. Men jag ska göra allt jag kan för att jag ska få göra det.
Och imorgon ska jag hoppa på Nico och berätta maaassa roliga saker! :D maha! Taggad!


Nu borde jag sluta skriva här och fortsätta med svenskan och engelskan. Love it.

14 Februari 09

Det är frustrerande att måsta tänka på att ta med sig medicin när man ska sova någonstans. Det innebär att man inte kan bara helt impulsivt bestämma; 'jag stannar hos dig ikväll efter skolan!' Man måste hela tiden planera i förväg. Och skulle man någon gång glömma att ta medicinen så resulterar det i irritation, yrsel, huvudvärk, trötthet.
Det är frustrerande att måsta äta medicin för att orkar leva. Det tär på en att tänka att 'jag kan inte äta medicin hela livet, någon dag måste jag klara mig utan den. Hur kommer det att gå?'
Det känns som att hela livet är en kamp.

Nu vill jag bara äta, duscha och sedan sova sova sova. Jag orkar inte. Ingen kommer någonsin förstå hur jag känner och tänker. Och jag kommer aldrig någonsin förstå hur det är att vara en 'normal' tonåring.
Finns det ens någon normal tonåring? När fan är man normal? Jag vet bara hur man är en 'sjuk' tonåring.

Ja, självklart, jag mår helt okej nu, jag mår kanske till och med bra. Men jag har mina stunder då det känns som att allting under mig faller undan och jag har ingenting att stå på. Jag vet inte hur man lever. Jag tar medicin varje dag. Jag är alltså sjuk. För är man frisk behöver man ingen medicin. Men jag behöver det, alltså är jag sjuk.
Jag vill inte vara sjuk. Jag vill kunna ta hand om mig själv.

I want to be normal. I fucking hate this. I hate it. I HATE IT. Ikväll är en sånhär kväll då jag inte orkar något. Bara självdö.