30/12(2) - so let it all out! Just shout!

Jag älskar att vara hos Nicolina. Det är så äckligt chill!

Jag kom hit och vi bara nördade och hon visade ton med klipp på youtube. Sedan åt vi världens godaste pizza <3 och därefter skjutsade hennes bror oss till badhuset. Där peelade vi oss, simmade, badade bubbelpool, simmade, bubbelpool osv, sedan körde vi hårinpackning och bastu, därefter vaxade vi benen, slutligen dusch! Solarium hann vi inte med. När de stängde klockan 20.00 kom hennes broder igen och hämtade oss. Då chillade vi. Sedan när jag gick på toaletten, och återvände till Nicolinas rum, POFF så låg där på golvet Nicolina(hon satt), bredvid en nutella burk, två skedar, trocadero och två glas. Och jag drog även fram två av chokladkakorna jag fick av nico (som var tio kakor, 1 kg). Därefter chillade vi, hon fixade mitt hår och sminkade mig. Nu är jag hot chick! Och Nicolina är insane, det är något rockprogram på tv I think, och vid vissa personer hoppar hon, vid vissa låtar hoppar hon och utbrister olika saker.

Nyss Nöp hon tag i min axel, viskade i mitt öra; "Hör du låten?"

Jag ska gifta mig med denna brud!See you.

30/12 - Stoltheten

Jag har ingen motivation till livet. Jag som bara går på i dvala. Jag gör saker som jag egentligen inte vet varför jag gör. Sådant jag inte vill. Jag beter mig som en...bitch? Ja. En bitterfitta. Jag fungerar fan inte korrekt utan dig.

Nu sitter jag och chillar i sängen medan jag egentligen borde tokstressa och packa. Men jag har packat, delvis. Och jag är snabb när det väl gäller, det gäller inte än. Ska ta kvart över elva bussen till stan, sedan 12.20 bussen till sävar. Asmness!

Jag är tokobekväm i dom kläderna jag har nu, men jag orkar som inte ändra. Kanske ska jag byta kjol? Eller så struntar jag i det? Eller...äh, whatever.

Och äckliga, äckliga, äckliga drömmar. Döda mig! FÖRSVINN!

Jag ska sluta tänka på heltid och bara vara.
Då kommer ingenting göra ont längre.


Nä, i bussen till stan ska jag sova och hata omvärlden, i bussen till sävar ska jag tagga till och älska hela världen och sedan ska jag ha världens awesomenessigaste dag/kväll/natt med nico. Tacka fan att den bruden finns, hon är fantastisk! Tro mig!
Baby, I love you. I loved you then, I love you now, and I will love you in the future. Du är Guden, and you always will be. Ditt skratt och din förbannat vackra, gudomliga, glittriga, älskvärda blick kan förgylla ett helt liv. Och ditt sätt när du pratar, koncentrerad, inlevelse, smarthet. Oh babyboy! Jag älskar ditt tänk. Jag ser upp till dig. Framtiden.Pibull - I know you want me
Pitbull - Go girl

29/12(3) - Bara för att visa att jag kan vara happyface också!

  • Jag är galen i mina skor! Dom är gorgeous!
  • Jag har ingen utväxt anymore! Mitt hår är gorgeous!
  • Jag har internet på mitt rum!
  • JAG KAN KÄNNA KÄRLEK TILL ANNAT ÄN MATERIELLA TING! Bara det att jag inte gör det just nu.

Eller jo..Nicolina! Hon är inget materiellt ting! Och sedan känner jag kärlek till någon jag inte kan få, M, baby.


Hahahah! Skratta åt mig! Varför lyckas jag bli emo i varje inlägg? Och jag har tappat läsare, för att jag är för whinig av mig? Mahaa! don't care! =}


"*bitch* är väl det enda jag kan få fram :O aja, bye" bitch,bitch,bitch. Vill man överleva så vill man! SUCK IT!