31/08 - Det dör ut

allt dör ut.

Sitter i köket och äter glass med brudsen, pörni, jessica och mois!
äntligen på bättre humör, treo och mat gör susen! Sjuuukt ont i huvudet och hostat som en gris hela dagen, påväg att gråta sjukt många gånger för jag är så less. But I'm a fighter! Inte ska här fällas tårar.

Inne på andra portionen nu :]

Ska strax gå upp och lägga mig, ringa Guden, sedan sooova =) Ska lämna datorn nere ikväll, så det blir inget nattprat för er med mig. Don't miss me to much!

30/08(2) - always mine

som ett slag i magen.
hjärtat slutade slå. och jag ligger här, tyst.

Jag tog mig i kragen tidigare, släckte lamporna, klädde av mig, gick på toaletten, drack vatten, tog ibu. Ska strax sova.

don't know what to say.

åh, sova nu. jatack..det blåser.

30/08 - Det är fantastiskt.

Lördagen och söndag morgon/dag. Sjukt underbart!! Finns inte bättre..

Jag ligger och hostar som ett jävla svin och taggar inte kommande vecka. Skola. min pepp har dött ut. Men jag ska ändå kicka ass. Jävla tävlarinstinkt. Bevisa hela tiden. Chocka dom som inte tror. Motivation.


När jag kom hem idag så gjorde jag en fruktsallad. Nyttighet for life. Vet inte vad det är som hänt/händer med mig. Men det går ju mot det bättre iallafall.


Jag vill ha min nya mobil NU. Helt sjukt less på den jag har nu, och helt sjukt taggad på walkman.

Jag har ingen aning om vad jag ska ha för kläder imorgon, i vanliga fall borde dom ligga i en hög på golvet, redo att träs på mig. Men icket. Har inte rört ett klädesplagg. Har inte en tanke på vad jag ska ha på mig. Jag ordnar det imorgon, allt löser sig alltid till slut. Dock inte mina penga problem..

Nä, nu ska jag sänka volymen till sova-volym, sedan sussa mig själv till sömns. Du får hjälpa till genom att befinna dig i mina tankar. Jag orkar inte ens släcka lampan. Kanske klär av mig. Jag känner mig....soft.


Jag tycker om dig mest!!!!!!
You just gotta have me!

gammgammbilder är bäst.